Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další šílenec z dálnice D1! Ze vzteku hodil po autu láhev!

Řidič, který včera zřejmě hodil po jiném šoférovi láhev
Řidič, který včera zřejmě hodil po jiném šoférovi láhev  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: rum - 
10. dubna 2010
08:05

Po dálnici D1 jezdí jeden šílenec za druhým! Před třemi týdny Luboš L. (40) vytlačil z vozovky řidičku mazdy, včera dokonce pravděpodobně další řidič hodil ze vzteku po jiném šoférovi láhev a rozbil mu přední sklo!

I tento incident se stal jen kousek za Prahou, opět blízko středočeských Mirošovic!

Řidič dodávky včera ráno předjížděl kamion. Jel asi 110 km v hodině, když se na něj začal tlačit černý seat. V momentě, kdy se dodávka zařadila zpět před kamion, seat údajně vjel do stejného pruhu a prudce zabrzdil.

„Zařadil se přede mě a okamžitě dupl na tvrdo na brzdy. Já jsem to nedokázal tak rychle ubrzdit a lehce jsem do něj vrazil. On pustil brzdu a znovu na ni dupnul,“ uvedl pro TV Prima údajně poškozený řidič.

Seat pak zmizel, ale zhruba po dvou kilometrech předjel dodávku zprava a okénkem vyhodil patrně láhev! Ta rozbila dodávce přední sklo. Případ opět vyšetřují policisté z Mirošovic a je o to horší, že údajný pachatel je bývalý policista!

aandysek ( 12. dubna 2010 13:56 )

no vy asi budete jeden z nich co?

aandysek ( 12. dubna 2010 13:55 )

jsou to prostě hajz.. Už by si nikdy neměli sednout za volant, pokutu nejméně půl milionu no ale bývalému panu policistovi se tady nic nestane,pár takových znám co mají průserů víc než kde kdo a vždy stačí jen zvednout telefon a je to.

ivy5 ( 12. dubna 2010 11:42 )

A co chceš jako za vyjádření,jako,že když vrah zabije pak řekne on mě fakt děsně vytočil ,tak to bude v pořádku?Ne,ani bývalý policista ani nikdo jiný nesmí ztratit nervy když je za volantem,jinak patří za volant akorát tak šlapacího autíčka.Zpřísnit a dělat psychotesty,auto může být zbraň -nevyrovnané,zamindrákované h.o.vádko co se neumí ovládat by mělo dostat papíry akorát tak na hlavu.to samé se stalo mé mamince,naštěstí pevné nervy měla a zabrzdila,ani prý neví jak.Jen proto,že se mu zdálo,že nejede v obci dostatečně rychle-jela 50,předjel ji,prudce zabrzdil a pak vylpálil min.stovkou.No těžkej frajer.

12-666 ( 10. dubna 2010 21:47 )

A vy jste tam u toho nekdo(vy neasocialni byli), ze si delate hned usudky?Navic nikde nectu vyjadreni druhe strany.A byvaly policista snad neni clovek a nesmi ztratit nervy?

darika ( 10. dubna 2010 16:30 )

Do jisté míry je to pravda, ovšem pisatel chtěl dle mého názoru poukázat na to jací lidé sedí na úřadech a různých vysokých pozicích. Pokud tam jsou takové prasata, pak se nedivím že to tady takhle vypadá. Potřeboval by pořádně pocuchat fasádu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání