Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smůla! Muž začal onanovat před cizí ženou, byla to ale policistka!

Smůlu měl muž, který v Pardubicích onanoval před ženou, ta je totiž strážníkem MP Pardubice
Smůlu měl muž, který v Pardubicích onanoval před ženou, ta je totiž strážníkem MP Pardubice  (Autor: Policejní deník)
Autor: Policejní deník, ljš - 
15. srpna 2014
16:03

V centru Pardubic si mladík vyhlédl ženu středního věku, jako svou budoucí oběť. Když míjela keře nedaleko obchodního centra, začal se před ní obnažovat a masturbovat. K jeho smůle se jednalo o strážníka městské policie v civilu! Žena se zrovna vracela ze služby domů.

Když zvrhlík začala policistku obtěžovat, rozhodla se místo beze slova opustit. Okamžitě však zavolala na operační oddělení kolegům, aby sem vyslali hlídku. Celou situaci pak na místě nadále monitorovala.

Strážnici na místo dorazili během několika minut a do oblasti plné vzrostlých keřů byl nasazen i psovod. "Díky vhodně zvolenému postupu, rychlosti všech strážníků a nasazením služebního psa, byl muž zajištěn téměř okamžitě," uvedla mluvčí městských strážníků Lenka Uskobová.

Vzhledem k tomu, že svědkem jeho konání byl strážník a při dopadení měl muž ještě rozepnuté kalhoty, pokusy o vysvětlování z jeho strany byly marné. "Pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu byla na místo přivolána Policie ČR, která si onanistu převzala," uzavřela mluvčí.

djaba ( 16. srpna 2014 21:53 )

A policistka se udeří do čela a radostně povídá : Na klobásy a tatarku jsem zapomněla ,to by mi starej zas dal pendrekem , jako minule .

jarypadlo ( 15. srpna 2014 19:40 )

Je zákaz krást péra na veřejnosti a před kamerama...

azbuka ( 15. srpna 2014 18:54 )

To je na ně moc. Strážnice by ještě svedli!

zlobivka1986 ( 15. srpna 2014 18:20 )

Největší legraci z toho zajisté budou mít kolegové strážníci, kteří si danou kolegyni budou brát minimálně několikrát týdně na paškál ve smyslu tak co kolik onanistů si odhalila dneska apod. Samozřejmě chápu, že je to trochu nepříjemné, ale pokud se po ní nesápal nebo jí nechtěl nějak fyzicky obtěžovat, mělo by jí spíš těšit, že si daný onanista chtěl vyhonit zrovna při pomyšlení na ni.

andorea ( 15. srpna 2014 17:48 )

Já vím, ale zní to hrozně. To samé když je zdravotní sestra muž.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání