Několik metrů před jejich vozidlem se stala dopravní nehoda, při které se střetla dvě osobní vozidla. Policistky přivolaly na místo dopravní nehody složky integrovaného záchranného systému a do jejich příjezdu poskytly zraněným osobám první pomoc. Jejich včasnou informovaností o vážné dopravní nehodě byla ihned informována i media. A především odvysíláním relace v rádiu byli řidiči upozorněni na uzávěru této pozemní komunikace v době dopravní nehodě a tím mohli využít jinou trasu, aby se zde netvořily kolony.

Na místě dopravní nehody se nacházel i hasič jedoucí po noční směně ze služby, který za pomoci ostatních svědků dopravní nehody pomohl vyprostit řidičku z havarovaného vozidla. Těžce zraněný řidič byl ze svého značně poškozeného vozidla taktéž vyproštěn před příjezdem profesionálních záchranářů za pomoci přítomných osob na místě dopravní nehody.

Zraněný řidič byl následně transportován vrtulníkem letecké služby do střešovické nemocnice a řidička byla převezena sanitním vozidlem rychlé záchranné služby do kladenské nemocnice.

no images were found

nprap. Jana Šteinerová tisková mluvčí PČR FOTO: Policejní deník + Wejwy