Steve společně s Karlem zapíjel 15. listopadu v Praze rozlučku se svobodou. Ženit se měl další Karlův bratranec Lee, ten však celou svatbu odložil, protože se kvůli zmizení svého příbuzného nedokáže z ničeho radovat.

Pátrání po Karlovi přivedl skupinu Britů v čele se Stevem i na Libeňský most. Když si prohlíželi staré schody, zahlédli za plotem děsivý nález – něčí nahé nohy. „Přeskočil jsem ten starý plot a viděl tam ležet muže, skoro celého nahého. Měl na sobě jen svetr,“ řekl Steve Blesk.cz.

„Zdánlivě vypadal jako Karl, ale nebyl to on. Třikrát jsem se ujistil, že to není on. Podíval jsem se zblízka,“ řekl Brit, který vzápětí zavolal policii. Strážci zákona u muže našli občanský průkaz a zjistili, že je to Čech. „Doufám, že jsme pomohli někomu ukončit jeho trápení a najít rozhřešení,“ dodal Steve.

Muž, jehož mrtvolu našli, byl podle něj člověk bez domova. „Ano, vypadal jako bezdomovec. Pravděpodobně venku umrzl,“ dodal Blesk.cz. Pátrání po Karlovi je tak zatím stále neúspěšné a bez nových stop. „Žádné novinky o Karlovi nemáme. Bohužel. Ale naděje se nevzdáváme,“ dodal Steve.

Karla údajně viděl asi před týdnem na autobusovém nádraží Florenc bezdomovec, ale když se Britovi příbuzní a přátelé na toto místo vydali, nic nenašli. Kde se tak Karl nyní nachází, nikdo stále netuší...

Video
Video se připravuje ...

Pohřešovaný Brit v Praze: Kokain, záhada a tajemství před synem! Jan Jedlička, Ladislav Leimer, David Vaniček

Fotogalerie
8 fotografií