Hana Zemanová ráda sportuje - běhá, jezdí na kole, lyžuje či se věnujete fitness. „Já se určitě nikdy nechci vzdát svého povolání, což je advokacie, a i v průběhu svého náměstkování jsem svou práci zvládala,“ odpověděla na otázku, zda by se dokázala některých ze svých koníčků vzdát.

Podle Zemanové je největším problémem kraje lázeňství. „Kraj v současné chvíli nedostatečně komunikuje s těmi (lázeňskými – pozn. red.) subjekty, řešením je komunikovat, spolupracovat a hledat společnou cestu,“ myslí si Zemanová. Zároveň by otevřela Karlovarský kraj i tuzemským turtistům.

Video
Video se připravuje ...

30 vteřin Hany Zemanové: Co vzkázala voličům z Varů? Blesk TV

Zemanová využila půl minutu na závěr debaty Blesku k popřání budoucím prvňáčkům. „Já bych na závěr této debaty, chtěla popřát všem krásný zbytek léta. Školákům, kteří vstupují do první třídy, aby se jim dařilo,“ řekla a nakonec oslovila i samotné voliče.

„Všechny bych chtěla vyzvat a sdělit jim, že bych byla ráda, kdyby se zúčastnili voleb a ještě raději, pokud budou volit Volbu pro Karlovarský kraj, protože my chceme pracovat pro kraj, chceme pracovat pro vás, občany,“ dodala nejmladší z osmičky kandidátů stran, jejichž strany podle průzkumu agentury Phoenix Research přesáhly 5% hranici hlasů.

Video
Video se připravuje ...

Debata KV - Hana Zemanová Blesk TV

Fotogalerie
4 fotografie