Nevěstinec s umělými pannami v Nekázance otevřel teprve tento týden a na neživé krásky se už tvoří fronty. Na výběr mají pánové ze dvou variant - buď mohou zvolit radovánky s droboučkou zrzkou s vosím pasem, která má pouhých 159 centimetrů, nebo černovlásku s bujným poprsím, která měří 163 cm.

Neodmlouvá a drží

Neživé milenky mají své velké výhody. Provozovatelé se nemusejí strachovat, že by některá prostitutka zaspala do práce. Klient navíc může s pannou dělat prakticky cokoliv. Za sex s ní ale muži nezaplatí o nic méně než v jiném nevěstinci se živými prostitutkami.

Hodina totiž vyjde na 1500 korun. Během té můžete padesátikilovou krásku otočit, napolohovat a prozkoumat z nejrůznějších úhlů. Návštěvníci si však musejí dát pozor na to, jak s pannou zacházejí.  „Vybíráme vratnou zálohu. Drobnější opravy - například prstů - řešíme sami,“ řekl pro Blesk.cz provozní Petr (34). Zákazníci se ale podle provozovatele k pannám dosud vždy chovali šetrně. Užívají si především netradiční zážitek před tím, než se na trh dostane sex s roboty. Tahle děvčata navíc akci nezdržují tlacháním, nic neprozradí. „A nikdy je nebolí hlava,“ dodal Petr.

Zrzka vyhrála anketu

„Umělý nevěstinec“ nezahálí. Už po prvním týdnu má jasno, že bude potřebovat dokoupit krásky různých etnik a velikostí. Tyto modely jsme zvolili na základě výsledku testu u českých mužů, jaké reálné panny by ocenili,“ prozradil Blesku provozní, podle kterého byla nejžádanější právě zrzka. Provozovatelé přitom nikdy předtím v oboru nepodnikali. O to více je překvapil obrovský zájem mužů, převážně Čechů. „Jsou mezi nimi mladší i starší. Zájem ale mají i ženy. Těm nabídneme mužské panny zhruba do čtvrt roku,“ uvedl Petr.

Fotogalerie: Gumové prostitutky přišly do Česka!
96 fotografií

Vymydlené a přepudrované

Během dne se na vnadných děvách vystřídá v průměru okolo pěti mužů. Jak je to tedy s hygienou? „Čištění panny má několik fází, samozřejmostí je úprava pokoje a výměna lůžkovin. Panna samotná nejprve projde mytím v proudu vody a vymytím dutin, pak přijde na řadu antibakteriální dezinfekce a po dalším mytí speciální antibakteriální pudr,“ prozradil Petr. Právě pudr podle něj dodá umělé kůži reálně jemný povrch. Celá příprava pro dalšího zákazníka trvá dvě hodiny.

Úlet bez nevěry

Co je hlavní výhodou podobného povyražení? „Že nejde o nevěru. A tak to berou i partnerky klientů,“ věří Petr. „Napoprvé se člověk trochu ostýchá, ale zkušenost je to zajímavá,“ prozradil Blesku Karel K. (26) z Prahy, který si zážitek s pannou dopřál už několikrát. „Jejich povrch, ňadra, prostě vše působí velmi opravdově. Navíc nehrozí přenos nějaké nemoci nebo černé svědomí z úletu,“ dodal klient.
Fotogalerie
55 fotografií