Jelikož na trzích objevíte více než 300 prodejců, je jasné, že si tady každý přijde na své. Objevíte tady oblečení, rybářské vybavení, cukrovinky, jídlo, ozdobičky i hračky. Jednoduše všechny věci, které jen můžete nadělit celé rodiny pod stromeček.

My jsme proto vybrali ten největší kýč, který tady mezi tím vším objevíte. Například tady můžete koupit popsané lžíce do bot pro fanoušky Slavie za 150 korun. Nebo můžete mamince na záhonek koupit dřevěné muchomůrky za 130 korun.

Video
Video se připravuje ...

Stříbrné vánoční dny v Letňanech Eva Fornálová

Pokud byste však chtěli na mamince ušetřit, můžete jí za pár korun koupit vyřezané dřevěné srdíčko. A nebo ještě před Vánoci nadělit kamarádovi kovovou ozdobičku na stromeček i s jeho jménem.

Milovníci psů zase ocení ponožky za 55 korun. Nebo zde můžete babičce za 500 korun koupit obraz lepený z korálků, které vyobrazují Santa Clause. A pokud budete mít pár milionů nazbyt, můžete se plácnout přes kapsu a koupit si Mustanga. Nebo se s ním aspoň jen vyfotit na památku.

Jde to i bez podivností

A jak se stříbrné vánoční dny líbili návštěvníkům? „Chodíme sem každoročně. V tom všem jde najít dárky, které stojí za to. Nesmíte to hned vzdát,“ radila seniorka Marie, která kupuje dárky tady. 

Kdy? Od 7 do 10. prosince, od 10 do 18 hodin
Kde? PVA Expo Letňany
Vstupné? 40 korun

Ale ne vše tady bylo kýčovité.  Podívejte se, jak to tady vypadalo:

Fotogalerie
50 fotografií