Poté, co začaly rekonstrukce v Kafkově domě, museli organizátoři vymyslet jiné útočiště pro rok 2017. Jarní Czech design week se tak přestěhoval do prostor Tančícího domu. Tady však byli někteří návštěvníci zmateni z prostor.Podzimní týden představili organizátoři v prostorách Hybernské. Ty velmi připomínaly právě původní zázemí s jednotlivými pokojíčky, kde každý tvůrce popustil, při přípravě svého místa, uzdu fantazie. Někteří polepili stěnu plakáty, další na ni vzali barvu a jiní zahalili svůj prostor do tmy, abyste se mohli kochat levitujícími světelnými mraky.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak to tady vypadá Eva Fornálová

Jako v Kafkově domě

Není divu, že byli návštěvníci nadšeni zase tak, jako když se akce konala v Kafkově domě. „Jarní Czech design week nebyl úplně ono. Tyhle prostory dotváří tu atmosféru, která k této akci daleko líp pasuje. Velký palec nahoru za výběr místa,“ chválila akci návštěvnice Karolína.

Jedinou nevýhodou je chybějící bezbariérový přístup a občasné výpadky světla. Výtah je tady bohužel nefunkční, a tak budete muset po svých. V prostoru několika pater vás pak navedou šipky, abyste se náhodou neztratili.

V prostorách Hybernské se můžete setkat s tvorbou přes 70 designérů nejen z Česka. „Jsme pyšní na zahraniční účast přes 12 zahraničních designérů... Je to velký skok,“ prozradil za organizátory Lukáš Pipek.

V rámci výstavy si můžete nakoupit i originální vánoční dárky pro blízké. Například ozdobičky tady zakoupíte od 150 do 600 korun, masážní svíčky za 150 korun, nebo náhrdelník za 2500 korun.

Kdy? Až do neděle od 11 do 21 hodin
Kde? Hybernská 4
Vstupné? 150 korun, studenti a děti do 15 let za 70 korun, senioři a ZTP zdarma

A abychom tady nevypisovali práci jen pár tvůrců, prohlédněte si s námi to, co nás zaujalo nejvíce:

Fotogalerie
94 fotografií