Klub důchodců v Olšanské ulici ožil oslavami životních jubileí místních seniorů. Společně si tu poblahopřáli ke svým narozeninám nejen sami penzisté, ale všem také podal ruku a popřál hodně zdraví zástupce starostky Prahy 3 David Gregor.

Žižkovským seniorům poblahopřál k narozeninám ve čtvrtek 10. listopadu zástupce starostky David Gregor.
Autor: MČ Praha 3

„Přeji vám pevné zdraví a příjemné prožití vánočních svátků. Doufám, že se opět zanedlouho sejdeme, ať už při další oslavě, anebo na některém z našich programů, které pro vás připravujeme,“ uvedl zástupce starostky.

Nejstarším z žižkovských oslavenců byl Jiří Mathes, kterému je letošním rokem už 99 let. Mezi další devadesátníky se zařadili také Karel Štěrba (92 let), Anna Poláková a Jaroslav Janáč (91 let), Jaroslava Moudříková a Marie Krausová (90 let).

Své narozeniny v klubu oslavili i Eva Zahrádková, Magda Cihelková, Kamila Musilová, Eva Formanová (všichni 85 let), Evža Petržílková, Danuše Jirsáková, Ludmila Nevolková, Zdeňka Kořínková, Jana Srbková, Tatiana Eliášková (všichni 80 let), Vladimír Srba, Eva Spoustová, Alena Stříbrná, Eva Fifková, Alena Romerová (všichni 70 let).¨

Podívejte se, jak žižkovští senioři oslavili svá jubilea:

Fotogalerie
13 fotografií