Pomočený zapáchající opilec si ustlal u čerpací stanice v Přemyslově ulici nedaleko centra města. „Podle oznamovatele měl na místě dotyčný ležet již nějakou tu chvíli a vydávat dávivé zvuky, což mělo pohoršovat procházející zákazníky čerpací stanice,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Když hlídka dorazila na místo, čekala je »lahůdka«. „Muže našli ležet vedle zapáchající kaluže moči a rozbité láhve. Vzhledem ke své opilosti nebyl schopen z místa odejít po svých, hrozilo, že by mohl upadnout a způsobit si tak případně poranění,“ řekla Pužmanová s tím, že opilec putoval na záchytku a poté na cizineckou policii, aby se zjistilo, kdo to vůbec je.

 Další kousek na záchytku putoval přímo ze zastávky MHD v Šumavské ulici. „Muž (41) z Klatovska si tam zmožený alkoholem ustlal. Nebyl schopný se strážníky srozumitelně hovořit, neovládal své jednání a nohy ho v důsledku silné opilosti dobře neunesly,“ uvedla Pužmanová.

V relaxačním plzeňském lesoparku Homolka zase neunikla pozornosti hlídky žena (50), která si odpočinkovou lavičku spletla s toaletou a bezostyšně na veřejnosti močila a kálela. „Do poloviny stehen měla stažené kalhoty a právě prováděla tělesnou potřebu. Strážníci zjistili, že ženu z předchozích činností už dobře znají,“ oznámila Pužmanová.

Výtečnice strážníkům ale to, že by vykonala jakoukoliv tělesnou potřebu, popřela. A to přesto, že po ní na lavičce zůstaly rozmazané výkaly a pod ní velká páchnoucí louže. „Celá záležitost tak poputuje k dořešení správnímu orgánu,“ dodala Pužmanová.

VIDEO: Bezdomoci nemají co ztratit a odhazují stud i šaty. Podívejte se na povedený páreček ze slovenského Martina.

Video
Video se připravuje ...

Bezdomovec předvedl striptýz a dostal pokutu tv JOJ

Fotogalerie
3 fotografie