Nepřetržitě opilý otec obě dcerušky vodil pravidelně k sousedům. A pár podivínských gayů, od kterých si nepracující půjčoval peníze na chlast, až do smrti jednoho z nich nevinné holčičky znásilňoval!

Olomoucký vrchní soud za to teď s konečnou platností potvrdil 7,5 roku vězení prasečkáři Oldřichu P. (53) a šestiletý kriminál otci děvčátek Karlu T. (28).

Praktiky úchylů vyplavaly na povrch náhodou, po smrti Ladislava P. Při vyklízení zaneřáděného doupěte totiž našel soused zapomenutou paměťovou kartu. A vteřinu po otevření v počítači volal policii.

Podle obžaloby se Oldřich před holčičkami svlékal do naha. Třel si o dívky přirození a strkal jim mezi nohy prsty. „Na snímcích, které jsem našel, byl nahý Oldřich i děvčátka v hrozných sexuálních pozicích,“ potvrdil u soudu Pavel K. slova obžaloby.

Za znásilnění, výrobu pornografie a ohrožení mravní výchovy hrozilo pedofilnímu alkoholikovi Oldřichovi i otci dívek Karlovi až 12 let basy. Starší úchyl se k zneužívání děvčátek přiznal. Otec děvčátek vinu vytrvale odmítá. 

Předsmrtná křeč

Ladislav T. si obě holčičky zavolal do bytu krátce před svou smrtí. S každou z nich strávil o samotě asi hodinu. Prý se s nimi chtěl rozloučit. Pak hned odjel autobusem do nemocnice, kde zemřel.

Hrůzné svědectví souseda

Děti chodily ušmudlané, otrhané, jejich strava nebyla nic moc. Kdykoliv šla moje žena z práce z pekárny, loudily po ní vždycky aspoň rohlík. Jejich táta chlastal, soused také. Když holky v létě pobíhaly po chodbách nahé, upozornil jsem na zanedbané děti sociálku. Dámy mi řekly, že jsem proti nim vysazený.“ Soused Pavel. K. u soudu.

Matka skončila na psychiatrii

„Otec holčiček svou ženu občas bil. Sám byl denně ožralý. Vyhrožoval jí, že po porodu syna je vyhodí na ulici. Dětem nadával, že je dá do kojeňáku, že jsou zmetci. Paní od něj chtěla někam do azylové vesničky, ale nestihla to. Skončila na psychiatrii.“ Sousedka Veronika B. u soudu „Jednou jsem našla Aničku ležet u Olina v posteli. Měla na sobě triko, dole byla nahá a měla roztražené nohy. Říkala, že Olin ji tam tak chce. Říkala jsem jí, ať jde pryč. Nechtěla. Řekla, že je to tajemství a nesmí o tom nikde mluvit.“

Fotogalerie
4 fotografie