Nic neplaťte předem!

Mnozí poskytovatelé půjček berou tímto způsobem peníze za nic. Vy se třeba jen informujete o detailech půjčky, na což máte ze zákona právo, a už při této jednoduché operaci zaplatíte poplatek. Pokud se nakonec rozhodnete půjčit si jinde, často své peníze už nikdy neuvidíte. Nikdy proto nic neplaťte dopředu!

Přijít můžete až o 10 000 Kč!

A takový poplatek není zrovna nejlevnější záležitostí. Někteří poskytovatelé takto vybírají od svých „skoro-klientů” od 5 000 Kč až po 8 000 Kč. Ve výjimečných případech se může jednat dokonce až o 10 000 Kč.

Představte si, že byste takto obešli pět poskytovatelů, ale nakonec si půjčku nesjednali ani u jednoho. Nejen, že si potřebujete půjčit určitý obnos peněz, kvůli kterému jste dané poskytovatele kontaktovali, ale k tomu třeba i 50 000 Kč navíc, o které jste přišli jen kvůli svému zájmu. Většinou se to bohužel nejvíce vymstí těm, kteří potřebují nutně půjčku.

Autor: Mdfin.cz

Ne všichni jsou špatní

Naštěstí tímto způsobem nefunguje každý. Stále se najde řada poctivých poskytovatelů, kteří neberou žádné poplatky předem. Ideální je tedy oslovit takovou firmu, která nejen, že nevybírá žádné poplatky za své služby, ale také která poskytuje ty nejvýhodnější půjčky.

Tou může být taková, která spolupracuje s desítkami bankovních a nebankovních domů a dokáže díky tomu vyjednat ty nejlepší podmínky. Takovým zprostředkovatelem je kupříkladu MDfin. Nikdy poplatky od klientů dopředu nevybírá a vždy nejdříve poskytne maximum informací k tomu, aby se klient mohl pořádně rozhodnout. Navíc vám dokáže zprostředkovat tu nejvýhodnější půjčku na trhu.

Kontaktujte jen takovou firmu, které důvěřujete

Věříme, že jsme vám tímto článkem poodhalili záludnou praktiku některých poskytovatelů a díky tomu také ušetřili nemalé peníze. Pokud o půjčce začínáte uvažovat a přece jen se nechcete spálit, určitě kontaktujte MDfin, kde vám rádi pomohou.