Na portálu Sleviště.cz najdete výhodné nabídky pro všechny opravdové gamety (labužníky) i gurmány (žrouty). A tak se můžete spolu s partnerem či kamarády vydat do luxusních restaurací a pohostit je vskutku královsky. Na Slevišti.cz si ale můžete objednat s velkými slevami i  mnoho dalších požitků. Nás zaujala výjimečná nabídka, která vám umožní ochutnat jeden z vinařských skvostů…

Vinho Verde patří ke klasice

Vína z portugalské oblasti Vinho Verde získala celou řadu mezinárodních ocenění
Autor: Sleviště.cz
Krátkodobá nabídka na portálu Sleviště.cz je stejně výjimečná, jako víno samo. Za šest lahví jemně perlivého Vinho Verde teď dáte namísto necelé tisícovky jen 545 korun. Můžete ho vychutnávat s přáteli, ale také ho můžete pořídit jako opravdu luxusní dárek svým blízkým.

V čem je to toto víno výjimečné? Vyrábí ho slavné vinařství Provam, které už získalo celou řadu evropských i světových ocenění. Vína z oblasti Vinho Verde často bývají lehčí, někdy téměř bezbarvá, s ovocným aroma.

Pokud si tedy chcete dopřát opravdový chuťový zážitek, pak ale nesmíte zaváhat a na portálu Sleviště.cz si sadu 6 vín objednat co nejdříve – nabídka je totiž časově omezená!