Vývoj nových svalových stimulátorů i saun, které se vejdou do tašky, jde dopředu mílovými kroky. Díky tomu můžete svou postavu formovat podle libosti a kdekoliv, třeba i v práci. Všechny tyto přístroje šly navíc s cenou výrazně dolů a pokud si je objednáte prostřednictvím e-shopu Netmedik.cz, pořídíte je doslova za pár korun. Vybrali jsme několik novinek, které vám formování postavy postavy usnadní.

Svalový stimulátor pro formování postavy G.Y.M.

Svalový stimulátor pro formování postavy G.Y.M.
Autor: netmedik.cz
Tento svalový stimulátor vyvolává přes 100 svalových stahů v místě aplikace. Tím, že vyvolává kladné i záporné impulzy, které si můžete regulovat, je i velmi účinný. Můžete volit mezi 6 programy na hubnutí, tvarování postavy, na zmírnění projevů celulitidy, či jen relaxační masáž při únavě.

 Pravidelným užíváním tohoto svalového myostimulátoru se vyhnete dlouhým hodinám cvičení v posilovně, drastickým dietám či dokonce estetickým chirurgickým zákrokům. Svalový stimulátor G.Y.M. je bezdrátový a velice skladný, takže používat jej můžete prakticky kdekoliv !

 Novinka: Sauna pás TRIO Pro

Sauna pás TRIO Pro boky, břicho, ruce a nohy
Autor: netmedik.cz
V e-shopu Netmedik.cz si můžete objednat také  Sauna pás TRIO Pro. Díky němu získáte možnost pečovat nejen o břišní, bederní partie či boky, jak je tomu u ostatních podobných přístrojů, ale můžete současně bojovat proti celulitidě na nohách, nebo pracovat na zeštíhlení paží - a to díky dalším dvěma přídavným pásům, které s přístrojem Sauna pás TRIO Pro obdržíte.

Infra Sauna na nohy, paže, břicho a záda

Tento přístroj je určen pro odbourávání tuků, formování postavy a celkové regeneraci unaveného organismu zdravých osob v domácím prostředí, především pro ženy. Lze jej též vřele doporučit starším lidem trpícím pocitem chladu, při reumatických problémech atd.

Infra Sauna na nohy, paže, břicho a záda FOOT PG-2001H.jp
Autor: netmedik.cz
Infra Sauna na nohy, paže, břicho a záda je moderní přístroj umožňující redukci váhy a formování postavy bez jakýchkoli vedlejších účinků. Infračervený sauna  používá infračervené záření pro přímý ohřev tkání do hloubky. Záření, které vyzařuje je nastaveno co nejblíže lidskému záření tak, aby tělo mohlo absorbovat co nejvíce infračervených paprsků, které se dostane k pokožce.

Osobní trenér GPS ohlídá vaši kondici

Osobní GPS trenér BT-Q1300S
Autor: netmedik.cz
Osobní GPS trenér BT-Q1300S je naprostou novinkou na trhu s GPS navigacemi, s níž můžete hubnout, zlepšovat svoji výkonnost nebo se jenom udržovat v kondici. Jedná se o GPS přijímač navržený pro fanoušky outdoorového sportování, který umožňuje nastavit si plán hubnutí, sledovat průběh tréninku, zaznamenávat zlepšení a usilovat o co nejlepší rekord.

Fotogalerie
4 fotografie