Zbytkový alkohol je zrádný a řízení pod jeho vlivem vás bude stát nejen mastnou pokutu, ale přijdete o body a o řidičák. Než byste měli foukat policistům do jejich přístrojů, pořiďte si raději vlastní alkohol tester. Přijde vás v e-shopu netMedik.cz na pakatel ve srovnání s tím, kolik by vás stálo „dopadení na místě činu“.  

Jaký alkohol tester vybrat?

Alkohol tester JETT2.
Autor: netmedik.cz
Ve Francii už patří alkohol tester k povinné výbavě každého řidiče. Pro přehled o tom, jestli usedáte za volant opravdu střízliví, byste ho měli mít po ruce i vy. Pokud chcete znát jen orientační hodnoty, pak si můžete v e-shopu netMedik.cz vybrat některý z alkohol testerů s polovodičovým senzorem. Dražší modely alkohol testerů s elektrochemickými senzory jsou ale naprosto přesné a co je důležité – výsledky jejich měření jsou právně dovolatelné!

Náš tip: Alkohol tester JETT5 N

alkohol tester jett5-n
Autor: netmedik.cz
Jde o digitální profesionální dechový analyzátor alkoholu, používající pokročilý integrovaný plynový senzor citlivý na molekuly alkoholu, díky kterému dokáže naměřit i nepatrné množství. Tester se automaticky se vypne po dokončení každého testu. Po opětovném zapnutí proběhne proces proplachování, který trvá 20 sekund. Životnost senzoru je kolem 3000 měření a lze jej vyměnit. 

Fotogalerie
5 fotografií