Syndrom SIDS ještě věda nedokázala plně objasnit. Všeobecně se má za to, že ho způsobí náhlá zástava dechu kojence. V Česku na něj doplatí v průměru 25 miminek ročně. Číslo zdánlivě malé, ale člověk nikdy neví. Proto se určitě vyplatí pořídit si domů takovou chytrou elektronickou chůvičku, jakou nyní najdete například na portálu Sleviště.cz.

Hlídá miminko ve dne v noci!

Elektronickou chůvičku nyní v krátkodobé akci pořídíte na Slevišti.cz jen za 1 499 korun. Na to co umí a čemu všemu dokáže předejít, je to cena opravdu minimální. Tato chůvička se se od miminka nehne ani na krok a můžete jí plně důvěřovat. Je zkrátka opravdovou pomocnicí v domácnosti, která se vyplatí. Profesionální chůvička sleduje každý pohyb a nádech miminka a vy máte po celou dobu přehled, jak se cítí!

Nabíjecí baterie šetří  energii a vaši peněženku

Profesionální chůvička sleduje každý pohyb a nádech miminka a vy máte vždy přehled, jak se cítí!
Autor: sleviste.cz

Chůvička s LCD displejem hlásí jakoukoli abnormálnost. Houká na poplach, kdykoli dojde k zástavě dechu miminka a pokud je vše v pořádku, jen spokojeně bliká. Poznáte také, kdy je slabá baterie a kdy došlo ke ztrátě signálu. Ten je mimochodem dalekosáhlý, proto můžete kontrolovat dítko i

Chůvička s LCD displejem hlásí jakoukoli abnormálnost
Autor: sleviste.cz
ve chvíli, kdy sedíte na kávě u sousedů. Chůvička funguje na nabíjecí baterii, takže šetří vaše peníze – nemusíte stále dokupovat jednorázové baterky.

Co všechno chůvička umí

  • Snímací deska zaznamenává pohyb a dech dítěte
  • Okamžitě dá vědět, když je něco v nepořádku!
  • Na otevřeném prostoru pokryje až 300 m, v budově do 50 m
  • Monitor s nastavitelnou hlasitostí a kontrolka ztráty signálu
  • Dokáže hlídat miminko od narození do 15 kg váhy