Díky vibrační technologii a vysokofrekvenční masáži jsou pro rychlé hubnutí břicha ideální především zeštíhlující pásy, které pomohou ke zpevnění břicha, zeštíhlit v oblasti boků a redukovat tuk v břišní oblasti. Nejlevněji nyní všechny potřebné přístroje pořídite v e-shopu Netmedik.cz, z jehož bohaté nabídky si opravdu vyberete ten pravý.

Náš tip: Sauna pas Solution 2 v 1

SAUNA PÁS pro hubnutí a formování těla
Autor: netmedik.cz
Sauna pás Solution je všestranný pomocník při hubnutí a formování postavy. Nabízí inteligentní systém řízení, možnost nastavení rychlosti masáže, vibruje, masíruje a posiluje celé tělo. Generátor infračerveného dlouhovlnného záření dokáže produkovat potřebné horko a umožňuje energii proniknout do podkožních tkání do hloubky 4-7 cm, tím je dochází k pocení. Magnetická vibrační masážní terapie zase ulevuje od bolesti svalů, zmírňuje projevy únavy a podporuje metabolismus.

Posilovač Tg Gym Plus posílí ochablé břicho

Posilovač břišních svalů TG GYM PLUS změní vaše ochablé břicho rychlostí rakety do podoby, jakou jste vždy chtěli mít!
Autor: netmedik.cz
Posilovač břišních svalů TG GYM PLUS  změní vaše ochablé břicho rychlostí rakety do podoby, jakou jste vždy chtěli mít! Má kvalitní pevnou ocelovou konstrukce, vypolstrované rotační válce na oporu a masáž zad. Stačí pět minut denně pro rychlé a viditelné výsledky vašeho cvičení. Oceníte i minimální nároky na skladovací prostor (rozměry složeného stroje: 65 x 35 x 20 cm)

Revoluční technická novinka: Posilovací oscilační židle Hawai

Posilovací oscilační židle HAWAI
Autor: netmedik.cz
Nemáte čas chodit do drahé posilovny. S posilovací oscilační židlí Hawai můžete procvičovat nejen váš pas, ale i celé tělo. Posilováním se stimuluje krevní oběh, zlepšuje funkce střev a žaludku. Pomáhá udržovat mladistvý vzhled, odbourává tuky okolo pasu a posiluje pohyblivost břišní části.

To vše, zatímco vy pouze sedíte. Díky této židi získáte zpět váš přitažlivý hubený pas. Cvičením na této židli si navíc můžete zlepšit zdravotní kondici a získat energii!

Fotogalerie
4 fotografie