Připravte se na začátek školního roku a pořiďte v e-shopu Sleviště.cz  svému dítěti stylový batoh se třemi kapsami na zip a polstrovaným zádovým systémem. K batohu dostanete spoustu pomůcek zdarma: Čeká na Vás 60 školních a psacích potřeb, to vše za super cenu 299 Kč!

Školní batoh v praktické šedé barvě
Autor: sleviste.cz
Tento batoh je pohodlným společníkem do školy i na kratší cesty. Má měkký zádový systém a po stranách dvě síťové kapsy. Vaše dítě ocení i tři kapsy na zip. Do té největší se vejde notebook do 13", malá kapsička na zip zase poslouží k uložení mobilu a cenností.

Batoh má nastavitelné popruhy a poutko, vysoký je 45 cm. V e-shopu Sleviště.cz si ho můžete objednat v barvě modročerné, šedé, šedorůžové, červenočerné, černé s bílými hvězdami a růžovými kruhy.

K batohu dostanete 60 školních potřeb zdarma!

K batohu dostanete zdarma mix 60 školních pomůcek zdarma!
Autor: sleviste.cz
A co k tomuto batohu zdarma dostanete? Mix 60 školních psacích a psacích potřeb (pravítka, tužky, propisky, nůžky, vodové barvy, paletka, štětce, pastelky, gumy, ořezávátka, klipy, razítka, fix a zvýrazňovač a děrovačka). Sleva v e-shopu Sleviště.cz ve výši 54% na tento batoh s 60 pomůckami zdarma je ale časově omezená, tak tuto jedinečnou šanci k výhodnému nákupu nepropásněte!

Fotogalerie
3 fotografie