Na postu sólových zpěvaček se nově objeví dvě vycházející hvězdy. Jako první se vám představí Genny Ciatti, která je známá z mnoha muzikálů a vnesla do kapely trochu jižanské krve. Druhou sólistkou se stala Lucie Vaškových, zpěvačka z Přerova, která byla vybrána na základě konkurzu. 

Pražský koncert

Na koncert v Praze jsou pozvány i zakládající zpěvačky kapely, Petra Peterová a Beatrice Todorová, které s kapelou zazpívají jako hosté. Hostování bude velmi zajímavé, protože Petra bude v době koncertu měsíc před plánovaným porodem a zazpívá svoji nejoblíbenější píseň The Winner Takes it all. Jak asi všichni ví, je to jedna z nejnáročnějších písní skupiny ABBA, takže sama Petra je zvědavá, co jejímu zpívání řekne děťátko. Abba Stars vystoupí v divadle Broadway v sestavě Dan Dobiáš, Michal Vaněk, Lucie Vaškových, Genny Ciatti, Sváťa Němeček a Miroslav Čížkovský. Vy se tak můžete těšit na dvou a půl hodinový koncert plný známých hitů kapely Abba.

Jak se na koncert dostat?

Na koncert v divadle Broadway zbývá ještě několik desítek vstupenek, najdete je na http://www.divadlo-broadway.cz/. Na facebooku kapely Abba Stars potom můžete vyhrát vstupenky v několika soutěžích.

Seznamte se s Abba Stars

Skupina Abba Stars slaví tento rok 15 let na scéně. Během této doby se skupina ABBA STARS stala jednou z nejúspěšnějších světových revivalů, odehrála přes 1500 koncertních vystoupení u nás i v zahraničí a získala si respekt fanoušků i kritiků. Na svém kontě má 2 CD, mnoho televizních vystoupení a několik zajímavých cen – např. z francouzské televize TF 1 z podzimu 2009 ze soutěže Nejvěrnější dvojníci světa. Dále získala titul "Skokan roku" v soutěži Český slavík 2013.

Fotogalerie
4 fotografie

Na postu sólových zpěvaček se nově objeví dvě vycházející hvězdy. Jako první se vám představí Genny Ciatti, která je známá z mnoha muzikálů a vnesla do kapely trochu jižanské krve. Druhou sólistkou se stala Lucie Vaškových, zpěvačka z Přerova, která byla vybrána na základě konkurzu. 

Pražský koncert

Na koncert v Praze jsou pozvány i zakládající zpěvačky kapely, Petra Peterová a Beatrice Todorová, které s kapelou zazpívají jako hosté. Hostování bude velmi zajímavé, protože Petra bude v době koncertu měsíc před plánovaným porodem a zazpívá svoji nejoblíbenější píseň The Winner Takes it all. Jak asi všichni ví, je to jedna z nejnáročnějších písní skupiny ABBA, takže sama Petra je zvědavá, co jejímu zpívání řekne děťátko. ABBA STARS vystoupí v Divadle Broadway v sestavě Dan Dobiáš, Michal Vaněk, Lucie Vaškových, Genny Ciatti, Sváťa Němeček a Miroslav Čížkovský. Vy se tak můžete těšit na dvouapůlhodinový koncert plný známých hitů kapely ABBA.

Jak se na koncert dostat?

Na koncert v divadle Broadway zbývá ještě několik desítek vstupenek, najdete je na www.divadlo-broadway.cz/. Na Facebooku kapely ABBA STARS potom můžete vyhrát vstupenky v několika soutěžích.

Seznamte se s ABBA STARS

Skupina ABBA STARS slaví tento rok 15 let na scéně. Během této doby se skupina ABBA STARS stala jedním z nejúspěšnějších světových revivalů, odehrála přes 1500 koncertních vystoupení u nás i v zahraničí a získala si respekt fanoušků i kritiků. Na svém kontě má 2 CD, mnoho televizních vystoupení a několik zajímavých cen – např. z francouzské televize TF 1 z podzimu 2009 ze soutěže Nejvěrnější dvojníci světa. Dále získala titul „Skokan roku“ v soutěži Český slavík 2013.