Poprvé od 80. let se kapela rozhodla, že do toho znovu skočí a pro své fanoušky připravují dvě nové písně. „Všichni čtyři jsme měli pocit, že po zhruba 35 letech by mohlo být zábavné spojit zase síly dohromady a jít do nahrávacího studia,“ tuto informaci uvedla na Instagramu legendární skupina. 

Jedna z písní nese název I Still Have Faith in You, písnička by měla znít povědomě, ale zároveň i více moderně. „Bylo to, jako by se zastavil čas, jako bychom byli jenom na krátké dovolené,“ dodala populární čtveřice.

 VIDEO: Velkolepý hit Mamma Mia!

Video
Video se připravuje ...

Velkolepý letní hit Mamma Mia! podruhé – co nás čeká, odhaluje první trailer. Universal Pictures, INT

Společné koncertování ale zatím kapela nechystá. Chystá se pouze turné ABBA Avatar Tour, v rámci kterého by měli vystupovat umělci na dálku jako hologramy. „Ne, nemůžete očekávat, že znovu spojí síly na jevišti,“ sdělila mluvčí skupiny ABBA Görel Hansenová. 

ABBA po celém světě prodala přes 380 milionů alb a písní a zařadila se mezi nejprodávanější umělce historie. Kapela byla založená počátkem 70. let a rozpadla se v roce 1982. Její mužští členové se i nadále věnovali hudbě a muzikálové produkci. Mezi její počiny patří například muzikál Šachy a Mamma Mia!

Fotogalerie
12 fotografií