Během celého léta Staropramen spojoval lidi hudebními zážitky na festivalech. Na závěr sezóny si pro milovníky piva a hudby přichystal v areálu pivovaru unikátně pojatý festival Smíchov Open Air nabitý prvotřídními domácími a zahraničními interprety.

Autor: Staropramen

 

„Staropramen letos podpořil celou řadu hudebních festivalů. Na konci této sezóny jsme chtěli pozvat všechny lidi, kteří mají rádi Staropramen a hudbu, přímo k nám do pivovaru. V duchu myšlenky naší kampaně „Jedno nás spojuje“ se na hlavní Staropramen stage budou setkávat dvojice interpretů ve speciálních hudebních aranžmá, která byla připravena speciálně k příležitosti této akce,“ prozrazuje Eva Prajsová, manažerka značky Staropramen.

Autor: Staropramen

Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné vystoupení Xindla X s talentovanou slovenskou písničkářkou Mirkou Miškechovou, Vypsaná fixa vystoupí s východočeským uskupením MLASK!, jedna z nejlepších kapel české taneční scény Skyline spojí své síly se synthpopovými Evelynne a kapela Mandrage s nadějnou indie kapelou A Banquet.  Hudební program vyvrcholí vystoupením legendárních spoluzakladatelů tanečního etna Transglobal Underground s autentickou albánskou dechovkou Fanfara Tirana.

Autor: Staropramen

Hudební line-up:

Staropramen Stage
14.30-15.20 Vypsaná Fixa feat Mlask!
16.05-16.55 Xindl X feat Mirka Miškechová
17.40-18.30 Skyline feat Evelynne
19.15-20.05 Mandrage feat A Banquet
20.05-22.00 Transglobal Underground feat Fanfara Tirana

Prague Nouvelle Stage
13.45-14.25 Big Sixes (UK)
15.20-16.00 Abby (DE)
16.55-17.35 Holy Esque (SCTL)
18.30-19.10 Retro Stefson (ISL)
20.05-20.45 Bosnian Rainbows(USA)

Autor: Staropramen

Na vedlejší Prague Nouvelle Stage bude nabídnuta ochutnávka mladých talentů z festivalu Show Case Prague Nouvelle plánovaného na listopad. Vystoupí zde například britští Big Sixes či američtí Bosnian Rainbows.

Smíchov Open Air nebude bavit jen hudbou, ale nabídne také další doprovodný program pro všechny návštěvníky, kteří se budou chtít dozvědět více o pivovaru nebo Staropramenu samotném. „Otevřeno bude naše návštěvnické centrum, budou probíhat exkurze pivovarem a zájemci se budou moci dokonce zúčastnit Pivovarské školy pod dohledem našeho sládka,“ říká k programu v pivovaru Prajsová.

Autor: Staropramen

Na festivalu konaném na hlavním dvoře pivovaru si na své přijdou samozřejmě i milovníci piva. Připraveno pro ně bude široké portfolio Staropramenu za jednotnou cenu 20 Kč. A to včetně piv čepovaných přímo z pivních tanků.

Autor: Staropramen

Festival Smíchov Open Air začne v sobotu 7. září ve 13 hodin a skončí ve 22 hodin. Další informace o akci se lze dozvědět na www.staropramen.cz nebo facebook profilu Staropramenu.