Chcete si vychutnat závěr festivalové sezóny přímo v areálu pivovaru Staropramen a k tomu si dát pivo s kapelou Skyline po jejich koncertě? Staropramen a Blesk.cz Vám to umožní. Stačí, aby vám bylo více než 18 let a napsali jste krátký text, na co byste si s kapelou připili.

Deset nejoriginálnějších soutěžících získá zadarmo vstup pro sebe a doprovod do areálu pivovaru na pražském Smíchově v sobotu 7. září plus vouchery do restaurace Staropramen Potrefená husa. K tomu všemu exkluzivní možnost setkat se s kapelou Skyline. Kromě ní se můžete těšit na vystoupení tuzemských kapel Mandrage, Vypsaná fiXa a písničkáře Xindla X. Hudební program vyvrcholí vystoupením legendárních spoluzakladatelů tanečního etna Transglobal Underground z Velké Británie s autentickou albánskou dechovkou Fanfara Tirana.

„Do pivovaru Staropramen se vracíme po roce a půl, bude to pro nás takové loučení s festivalovým létem. Taky jsme hodně zvědaví a těšíme se na fanoušky, se kterými se setkáme po koncertě,“ prozradila Marka Rybin, zpěvačka Skyline. Přípitky pro kapelu posílejte nejpozději do čtvrtka 5. 9. 2013 do 12:00 na e-mail staropramen@prkonektor.cz. Do předmětu napište heslo „Na jedno s kapelou“. Více informací o soutěži včetně jejich pravidel naleznete na www.staropramen.cz.

Autor: Staropramen

Užijete si hudbu na plný pecky

Krom výše uvedeného programu na hlavní Staropramen Stage nabídne Smíchov Open Air na vedlejší stage nazvané Prague Nouvelle ochutnávku mladých talentů z festivalu Show Case Prague Nouvelle plánovaného na listopad. Vystoupí zde například britští Big Sixes či američtí Bosnian Rainbows.

Smíchov Open Air nebude bavit jen hudbou. Připraven je i další doprovodný program pro všechny návštěvníky, kteří se budou chtít dozvědět více o pivovaru nebo pivu Staropramen samotném. „Otevřeno bude naše návštěvnické centrum, budou probíhat exkurze pivovarem a zájemci se budou moci dokonce zúčastnit Pivovarské školy pod dohledem našeho sládka,“ říká k programu v pivovaru Eva Prajsová, manažerka značky Staropramen.

Pivo z tanků a za dvacku

A abychom nezapomněli. Piva z portfolia pivovaru, z nichž velká část bude čepována přímo z pivovarských tanků, budou jednotně za 20 Kč. Návštěva pivovaru první zářijovou sobotu bude jistě stát za to.