Většina lidí si každý rok dává předsevzetí, že začne s nákupem vánočních dárků dostečně dopředu, aby se vyhnula předvánočním shonům, tlačenicím a omezenému sortimentu ve vykoupených obchodech. A většina lidí to zpravidla nedodrží a jako každý rok si vyčítá, že za dárky utratila zbytečně moc peněz, kolik času v obchodech nad výběrem strávila a ještě neměli ani to, co si přesně představovala.

Autor: Fotolab.cz

Vy tomuhle opravdu můžete předejít, když začnete s nákupem včas! Říjen je přesně ten pravý měsíc pro vánoční nákupy, když si je chcete užít v klidu, pohodě a především za minimum peněz.

Zdárným příkladem za všechny je enormně zvyšující se počet objednavatelů dárků z fotografií. Jedná se totiž o milý, nenásilný a velmi osobní dárek, který musí každému člověku vykouzlit úsměv na tváři.

Autor: Fotolab.cz

Ať už pořídíte fotoobraz, CEWE fotoknihu, fotokalendář nebo plyšáka s fotečkou pro nejmenší, vždy někomu blízkému uděláte radost a ve svém výběru nemůžete šlápnout vedle. Každý z dárků totiž bude od srdce!

A nejen že svou rodinu potěšíte kvalitním a osobitým dárkem na celý život, ale ještě ušetříte až 600 Kč, pokud se zúčastníte velké říjnové slevové akce na osobní vánoční dárky z vašich fotografií, o níž se více dozvíte na http://www.fotolab.cz/slevy.html .

 

Autor: Fotolab.cz