Řada Brazer představuje šťavnaté grilované kuřecí maso v populárních sendvičích, Twisterech a salátech. Je to vynikající alternativa pro ty, kteří hledají čerstvé a nutričně bohaté jídlo. A protože grilování je symbolem léta stejně jako pořádný piknik, rozhodlo se KFC uspořádat na počest chutného a lehkého grilovaného masa ten největší piknik v České republice.

„Letní piknikování a grilování mám moc ráda, preferuji bílé šťavnaté maso, které je lehčí, má vyšší obsah bílkovin a skoro žádný tuk,“ říká herečka Jitka Čvančarová a dodává: „Už se moc těším na Brazer piknik na Ladronce v neděli 24. června! Zabalte deku, piknikový koš a přijďte i Vy, bude to stát za to!“ 

Jitka Čvančarová celým odpolednem provede.
Autor: KFC
    

Na piknik je třeba mít s sebou i deky a košíky, jinak nebude rekord v největším pikniku platný! KFC bude zdarma nabízet nápoje a čerstvé Brazer saláty, prvních 100 příchozích dostane další zajímavé ceny, stejně jako ti, kteří přijdou s jídlem z KFC! Celým odpolednem bude provázet známá česká herečka Jitka Čvančarová. Na místě se bude také soutěžit o vouchery, zdarma k zapůjčení tu bude náčiní na sportovní aktivity jako např. pétanque, badminton nebo frisbee. 

Brazer je ideální volbou pro všechny, kteří se chtějí pořádně najíst, a přitom se necítit těžce,“ říká Anna Aftowicz, KFC brand manažerka pro Českou republiku. V tomto duchu všechny srdečně zveme na letní piknik s Brazerem, kde si užijeme dobrého jídla, pohody a sportu, tedy všeho, co představuje Brazer,“ dodává.

Grilovaný Brazer je to nejlepší jídlo pro letní dny!
Autor: KFC

KFC Brazer se připravuje na novém grilu způsobem, který umožňuje masu zůstat čerstvé, šťavnaté a nesmírně chutné. Při grilování se nepoužívá žádný přidaný tuk, maso se marinuje ve speciální bylinkové marinádě připravené podle tajné KFC receptury, která mu dodává jedinečnou chuť. Klíčem je sofistikovaný gril, který maso připravuje na bázi páry, to tak zůstává chutné a šťavnaté a zároveň si uchovává veškeré nutriční hodnoty.

 

KFC

Síť restaurací KFC nabízí znamenitá kuřata již ve více než 11 000 restauracích v 90 zemích světa. V České republice byla první restaurace KFC otevřena v roce 1994 ve Vodičkově ulici v Praze. I přes skutečnost, že na celém světě restaurace KFC nabízejí více než 400 různých produktů (od Chicken Pita v Kuvajtu přes Lososový sendvič v Japonsku až po Mean Griens v USA), základní nabídku tvoří kousky kuřete připravované podle tajného receptu Colonela Sanderse. V České republice máme k dnešnímu dni 59 restaurací KFC v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Králově Dvoře u Berouna, Liberci, Mladé Boleslavi, Pardubicích, Teplicích, Jihlavě, Hatích a ve Zlíně.

 

 

Více informací na: www.kfc.cz