ONLINE CHAT
Můžete mi objasnit, co je principem té krabičkové diety? V těch krabičkách, o kterých píšete, je jídlo nebo něco jiného? A kde se to dá koupit?(Saša Kouklová)
Foto
Dobrý den, krabičková dieta je unikátní a velice populární stravovací systém, který spočívá v přípravě kaloricky vyvážených pokrmů, které zajišťují přísun nutričně vyvážené stravy po celý den. Koncept krabičkové diety jakožto služby spočívá v přípravě a tvorbě jídel, která jsou zabaleny do ,,krabičky", respektive do 5 krabiček a doručeny klientovi až domů nebo do kanceláře specializovanou kurýrní službou. V oněch 5ti krabičkách klient dostane snídani, 2 svačiny, oběd a večeři. Celý den tyto krabičky klienti konzumují (někteří říkají, že neustále jí), a při tom hubnou. Jediný způsob zdravého hubnutí je opravdu jíst a hubnout a o tom celém vlastně krabičková dieta je. Objednat se můžete většinou přes internet buď pomocí objednávkového formuláře, případně emailem či telefonem. Pokud jste např. z Prahy, stačí, když si do seznamu do vyhledávání zadáte ,,krabičková dieta Praha" a vyberete si tu společnost, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Nezapomeňte při tom na hlavní kritéria, podle kterých najdete kvalitní společnost, o tom jsem psala v některém z předchozích dotazů. Pěkný den.
zdravím, jak dlouho od započetí konzumace krabiček začíná tělo hubnout? a kolik se dá a za jak dlouho s krabičkama zhubnout? mejte se, m.(majda)
Foto
Dobrý den, toto je velice individuální, před započetím hubnutí s krabičkovou dietou bych Vám doporučila vstupní prohlídku u výživového poradce. Průměrný úbytek váhy po měsíční kůře je 3-6kg, jde samozřejmě o to jakou má člověk nadváhu. Pokud byste neměla možnost osobní konzultace s výživovým poradcem, minimálně Vám doporučím e-mailovou komunikaci, zde zasílám kontakt na výživového poradce Mgr. Tomáše Lavického, tomas.lavicky@dietavkrabicce.cz Pěkný den.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli máte informaci, že krabičkovou dietou zhubly nebo hubnou nejake slavne osobnosti. Prozradíte, kdo? :)) díky(Sandra)
Foto
Dobrý den, ano, služeb krabičkové diety využívají i známé osobnosti. Se společností dietavkrabicce.cz se stravují či stravovaly např. Marta Jandová, Patricie Solaříková, Jitka Nováčková, Agáta Hanychová, Nikol Trojanová, Michaela Štoudková aj. Většinou však využívaly udržovacích programů, ne hubnoucích. Pěkný den :)
Zdravím, pořád přemýšlím, zda krabičkovou dietu vyzkoušet či ne, je to celkem finančně náročně, bojím se, abych nenaletěla. Tereza Malá(Tereza Malá)
Foto
Dobrý den, každá seriózní společnost by na svých webových stránkách měla mít smluvní podmínky, reklamační řád, kontakt na výživového poradce a kontakt na vlastní výrobnu, kde krabičkovou dietu připravuje. Toto je pouze výčet těch nejdůležitějších kritérií, které by měla každá společnost splňovat. Pěkný den.
Jsem z Příbrami, víte o nějaké společnosti, kde si mohu krabičkovou dietu objednat?(Petr D.)
Foto
Dobrý den, bohužel žádnou společnost poskytující krabičkovou dietu v Příbrami neznám. V tom případě bych Vám doporučila knihu, která vyjde v první polovině listopadu v nakladatelství Deus: Vaše krabičková dieta - připravte si doma sami, dle které si můžete krabičkovou dietu dle společnosti dietavkrabicce.cz připravovat doma sám.
Krabičkovou dietu doporučuji všem, kdo chtějí zhubnout(Pe´tulka K.)
Foto
Souhlasím :)
Všichni teď mluví všude o krabičkové dietě, kolegyně v práci to jedí a fakt hubnou, přitom toho jídla dostávají dle mého názoru celkem dost. Jak je to možné?(Zdeněk)
Foto
Dobrý den, krabičkovou dietu mohu s čistým svědomím dle zkušeností našich klientů označit jako nejúčinější a nejzdravější formu hubnutí, která je také vhodnou alternativou pro osoby s normální váhou, které hledají jednoduchý a vyvážený způsob stravy, která je složena z čerstvých surovin. To, že se Vám zdá, že Vaše kolegyně dostávají jídla celkem dost je dáno tím, že jídlo je rozloženo do pravidelných intervalů během celého dne, nedochází ke hladovění, díky čemuž správně pracuje metabolismus a dochází ke zdravému hubnutí. Jídla obsahují vyvážený poměr bílkovin, sacharidů a tuků a není tak ubíráno na množství např. na úkor vysokotučné stravy.
Myslíte si, že když je krabičková dieta připravována v restauraci, že je to špatně?(Janina)
Foto
Dobrý den, nelze říct, že by to bylo špatně, ale dle hygienických norem musí být krabičková dieta připravována samostatně v odděleném provozu nebo musí být ošetřeno provozním řádem to, že v daný čas se kromě krabičkové diety v dané provozovně jiná jídla nepřipravují. Společnost nabízející krabičkovou dietu by toto měla na svých stránkách uvádět včetně adresy provozovny, kde se její jídla připravují. Pěkný den.
Dobrý den, vyzkoušela jsem krabičkovou dietu od jedné nejmenované společnosti, byla jsem celkem spokojená, ale zklamalo mě, že jsem jednou dostala ke svačině plesnivou mozarellu a společnost ještě svalovala vinu na mě, tvrdili, že jsem si jí tam dala sama, abych pak požadovala peníze zpátky, což mi nepřišlo úplně fér, jelikož jsem jídlo po celou dobu měla v lednici. (Lucka Nejedlá)
Foto
Dobrý den, máte, pravdu, toto není fér jednání, takováto situace se stát může, nicméně ať už byla vina na jakékoliv straně, společnost poskytující krabičkovou dietu by Vám měla toto pochybení kompenzovat, nejlépe ve formě dne zdarma. Každá společnost by měla mít na svých webových stránkách smluvní podmínky a reklamační řád, který by měl tyto záležitosti upravovat. Naše společnost dietavkrabicce.cz se k těmto ojedinělým případům staví proklientsky a to kompenzací celého dne. Naši klienti tak mají jistotu, že za svoje peníze dostanou to, na co mají nárok.
Kamarádka mi doporučila krabičkovou dietu, kterou jí, a se kterou je spokojená. Na základě ale těch vašich rad, jsem si jednotlivé body zkontrolovala a tato společnost na svých stránkách informace o svém odborném garantovi neuvádí. Myslíte, že to může být nějaký problém?(Zuzanka)
Foto
Dobrý den, určitě se jich na toto zeptejte a tuhle informaci požadujte. Protože pokud takovouto informaci společnost na stránkách neuvádí, je velmi pravděpodobné, že takováto odborná garance u ní vůbec neexistuje. Pěkný den.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde je Vaše kniha sehnání(Daniela)
Foto
Kniha vyjde začátkem listopadu a bude k sehnání ve všech knihkupectvích i na internetu. Název knihy je Vaše krabičková dieta, připravte si doma sami. Cena knihy 299Kč. Nakladatelství Deus. Pěkný den.
Krabičková dieta na mě působí spíše jako dobrý business, stejné jídlo si přeci může doma připravit každý sám a levněji.(Jaroslav P.)
Foto
Tuto domněnku slyšíme často, opak je ale pravdou. Krabičková dieta je služba jako každá jiná, která svým zákazníkům poskytuje určitý servis. Nelze se na ni dívat tedy jen jako na položku nákladů na suroviny, ale především jako na full servis, který je s tím spojený. Stejně tak si můžete doma obarvit vlasy v podstatě jen za náklady barvy na místo návštěvy kadeřnice, místo na večeři do restaurace si můžete uvařit večeři doma, dům si můžete postavit svépomocí jen za cenu materiálu atd. Každá tato služba vyžaduje určitou míru odbornosti, stojí Vás hodně práce, času, úsilí.
Chtěla bych zkusit krabičkovou dietu, ale nevím, podle čeho si vybrat společnost nebo na co si při jejím výběru dát eventuálně pozor.(Lenka Dvořáková)
Foto
Doporučuji zvážit několik kritérií, která jsou pro Vás důležitá a dle toho se rozhodovat - základ u každé seriózní společnosti je, aby měla na svých stránkách kontakty a smluvní podmínky včetně reklamačního řádu. Zkontrolujte si, zda má společnost vlastní výrobnu a zda na stránkách uvádí její adresu. Vyhnete se tak tomu, že jsou krabičky připravovány neodborně, například v nějakém nevyhovujícím prostoru, případně v rámci jiného hotelového nebo restauračního provozu bez řádné kontroly a dohledu orgánů jako jsou Hygienická stanice nebo Státní veterinární kontrola. Prověřte si, zda společnost na svých stránkách uvádí jméno a informace o svém odborném garantovi, který připravuje receptury a nutriční skladbu jídel. Opět se tak vyhnete neodborně sestaveným jídelníčkům s nevyhovujícími nutričními hodnotami. Vyhněte se společnostem, které nabízejí stravu mraženou nebo konzervovanou!
Dobrý den, objednala jsem si krabičkovou dietu na 3 měsíce, s výsledkem hubnutí jsem velice spokojená, dostala jsem se na svou váhu před těhotenstvím. Jediné, co mě za celou dobu trochu zarazilo, byl fakt, že když jsme se s manželem rozhodli odjet na dovolenou, společnost mi neumožnila dietu přerušit a ten týden mi propadl. Je to standardní? Lze se proti tomuto nějak bránit? (Verča)
Foto
Každá seriózní společnost by měla mít na svých stránkách smluvní podmínky spolu s platným reklamačním řádem. Doporučuji všem klientům, aby si toto dopředu zjistili a případně i podle toho volili společnost nebo termín, na který si krabičkovou dietu objednávají. Standardně by ale přerušení mělo být možné v případě, že to klient nahlásí cca 2 pracovní dny předem. Naše společnost dietavkrabicce.cz má dokonce on-line systém, kde si klient data konzumace může upravovat sám včetně změn doručovací adresy, času atd.