Vyberte si spolehlivou taxislužbu

Vybírejte vždy prověřenou taxislužbu a objednávejte taxi přes dispečink. Proč objednávat přes dispečink? Důvodů je hned několik a zákazníkovi přinášejí garance spokojenosti. Solidní taxislužby mohou díky svému zázemí nejlépe vyjít vstříc různým přáním klientů, především pak v rychlosti přistavení vozu, jejich vybavení, ale především v ceně.

Garanci ceny dispečinku můžete uplatnit však jen tehdy, když si vůz objednáte přes www, mobilní aplikaci nebo telefonicky přes zákaznickou linku. Pokud si vůz odmávnete na ulici, uzavíráte vztah přímo s řidičem taxi, nikoliv zastřešující taxislužbou - cena za jízdu je pak v tomto případě zpravidla vyšší, než by byla v případě objednávky přes dispečink. U AAA TAXI máte možnost zjistit orientační cenu před jízdou a v případě nesrovnalostí v ceně za jízdu snadno řešit případnou reklamaci.

Využijte mobilní aplikaci

Taxislužby dnes standardně nabízejí možnost objednávky mobilní aplikací. AAA TAXI vám však nabízí něco navíc - díky otevřenosti, jednoduchosti a snadnému ovládání aplikace nabízí super rychlou objednávku taxi po Praze do pěti vteřin. Nemusíte se přitom složitě registrovat, ani zadávat číslo svojí platební karty.

Při objednání nemusíte ani znát přesnou adresu pro přistavení vozu - aplikace ji zaměří sama. Díky aplikaci jste po objednání zároveň ve spojení s řidičem taxi - máte přehled, kde vůz aktuálně je a kdy bude přistaven. Aplikace vám zobrazí číslo a typ vozu, předpokládanou cenu i ověřovací kód objednávky pro řidiče. Nemůže se tak stát, že vám taxi vezme jiný zákazník.

Autor: AAA radiotaxi

Kolik zaplatíte?

Každého jistě zajímá, kolik ho cesta bude stát. Férové taxislužby dnes běžně nabízejí kalkulačku ceny jízdy. Pokud tedy zadáte výchozí místo a cíl vaší cesty, můžete si snadno zjistit orientační cenu. AAA TAXI umožňuje ověřit si cenu na webu www.aaataxi.cz, pomocí mobilní aplikace nebo telefonicky přes dispečink 14 014. Cena jízdy po Praze začíná na 14,90 Kč/km.

Vyberte si vůz dle požadavků

Když už využijete taxislužbu, tak proč si cestování maximálně nezpříjemnit. U AAA TAXI stačí zadat své požadavky přes mobilní aplikaci nebo po telefonu a můžete si užívat cestu ve vozech vyšší třídy, klimatizovaných či nekuřáckých vozech, příp. si vyžádat vhodně vybavené auto o dětskou autosedačku, nebo oddělený zadní prostor pro bezpečnou přepravu psa.

Dopřejte si rychlé a pohodlné cestování

Největší dispečinky jako AAA TAXI jsou schopny přistavovat vůz po Praze v průměru do pěti minut od objednání. Žluté taxíky vám mohou urychlit cestu městem i díky možnosti využití rychlých pruhů vyhrazených pro MHD. Tím se vyhnete kolonám a ušetříte čas. Standardem kvalitní taxislužby je v současnosti i možnost využití Wi-Fi připojení v taxi. AAA TAXI jej nabízí zdarma v každém voze.

Více informací, včetně cenových sazeb, slev a kalkulačky pro výpočet ceny jízdy najdete na www.aaataxi.cz