Přehlídka luxusu

Sedmým rokem je součástí autosalonu i výstava věnovaná luxusním vozům Exclusive salon. Tady narazíte na desítky vozů za cenu rodinného domu jako je Lamborghini Huracan LP 580-2, luxusní SUV Bentley Bentayga Diesel a Maserati Levante, bondovské Aston Martiny DB 11 a Vanqish S nebo Rols- Royce Dawn a Ghost Black Badge. Na rozdíl od ostatních vozů pro běžné smrtelníky se ale do těchto šperků jen tak neposadíte. To tu hlídají strážci, kteří do nablýskaných útrob vozu pouští jen zájemce o koupi.

Můžete se i svézt

Chcete si novinky pořádně osahat? U řady značek jsou připravené vystavované vozy i k vyzkoušení. A to nejen někde na parkovišti, ale rovnou v bratislavském provozu.

Kdy:26 - 30. 4. 2017 9-19, neděle 9-18h

Kde: Incheba expo, Bratislava

Vstup: základní 8 eur, děti a senioři 6 eur, parkovné osobní vůz 5 eur.

Cesta: pohodlně se do Bratislavy dostanete vlakem i autem. Na Slovensku nově platí elektronická dálniční známka. Tu koupíte buď po internetu, nebo i na hraničním přechodu. Funguje na základě registrační značky, když nadiktujete špatnou, pokuta vás nemine. Desetidenní stojí 10 eur. 

Tip: Tuningová šou

Na autosalonu se tradičně zahajuje i tuningová sezona. přehlídka upravených vozů obohatí program autosalonu v neděli. Atmosféru tunigových srazů ale můžete po celou dobu veletrhu nasát i ve speciální sekci Tuning centrum.

Podívejte se také na představení Bentley Bentayga na pražském autosalonu. 

Video
Video se připravuje ...

Autosalon - rozhovor infobiro.tv