Celkem je na výstavišti 900 modelů od 180 vystavovatelů. Tuzemská Škoda Auto má v expozici rekordních sedm novinek. Hlavní z nich je modernizovaný model Octavia v dosud nejvýkonnější variantě RS 245 se 180 kW a outdoorová Octavia Scout. Ve variantě Scout je k vidění i velké SUV Škody Kodiaq, druhou verzí je Sportline. Dále jsou k vidění přepracované vozy Rapid, Rapid Spaceback a Citigo.

Opel uvádí svou vlajkovou loď Insignia druhé generace ve verzích Grand Sport a Sports Tourer a představuje také nový crossover Crossland X. Seat přichystal pátou generaci Ibizy a Volkswagen rozšířil nabídku modelů o nové avantgardní "gran turismo" Arteon, které zaujme na trhu postavení nad modelovou řadou Passat.

Korejská automobilka Hyundai připravila kombi verzi svého modelu i30, vyráběného ve slezských Nošovicích. Ford přichází s novou Fiestou ST a Renault s novým Capturem.

Italská automobilka Ferrari na letošek přichystala pro ženevskou výstavu svůj dosud nejvýkonnější a nejrychlejší model. Ferrari 812 Superfast má mít výkon 800 koní a maximální rychlost přes 340 kilometrů v hodině. Lamborghini vystavuje vylepšený Huracán Performante, který drží časový rekord na severní smyčce Nürnburgringu. Na výstavě je k vidění i obnovená značka Renaultu Alpine.