Simona Krainová je hlavní tváří salonu Yes Visage, kolem nějž se akce točila, už nějakých pár let. A mezi populární, s ním spojované osobnosti patří i Alice Bendová. Mít na křtu hned dvě krásné ženské se jistě počítá, nicméně to nestačí, pokud image na openingu neladí. Což je fakt, který Alice Bendová podcenila, když diametrálně změnila charakter outfitu.

Luxusně civilní Simona

Krainová z tohoto nechtěného, souhrou okolností vzniklého duelu vychází mnohem líp. Její sexy ležérní, elegantně extravagantní model je na podvečerní otevření salonu krásy, kde vám napletou vlasy, udělají liposukci i facelift bez skalpelu, mnohem vhodnější. Patřičně civilní a patřičně efektní zároveň. Neutrální barevnost ve valérech zemitých tónů je značně univerzální, druhého nijak neomezuje.

806423:gallery:true:true

Elastické kamaše, střízlivý top na boky, útlá kožená jupka na pomezí bundy a kabátku. A místo šperku kožešinou lemovaná torna od zn. Prada a jedinečné válenky od zn. Chanel s dlouhým chlupem, jenž kryje vysoký plastový klín...

„Tyhle boty jsem viděla na jedné z přehlídek a úplně mě nadchly. Neodolala jsem a jela pro ně do Paříže,“ svěřila se Simona. A proč zvolila tento outfit? „Ptala jsem se Alice, co si hodlá vzít na sebe. Řekla, že legíny a černou tuniku, ale pak rozhodnutí změnila. Nejspíš jí to poradila její stylistka, Claudie Marčeková. Opravdu netuším.“

Luxusně zmatená Alice

Bendová nakonec místo legín s topem (dost standardní až nudná záležitost) zvolila geometricky členěné lady šaty v kontrastní barevné kombinaci černé, bílé plus ostře růžové. Ty doplnila podivně (hlavně neslušivě) krátkými rukavicemi z pink kozinky. Náušnice jsou stylově mimo, délka sukně (měla být o dlaň kratší) s dámskými kozačkami neladí.

806422:gallery:true:true

Tento outfit Alice má na svědomí Claudie Marčeková, která se už v devadesátých letech prosadila jako vizážistka a poté k oboru přidala i branži stylistky. Šaty s rukavičkami jsou prý od zn. Escada. Nutno říci, že na Bendové vypadají přinejmenším nepatřičně. A tím výhrady bohužel nekončí.

Claudia Marčeková zkrátka tentokrát Bendové nepomohla – naopak. Styl outfitu sportovnějšímu typu sošné Alice nesvědčí. Hladký výčes z tváře rovněž ne – hříva rozpuštěných vlasů jí sluší mnohem víc. Vzhledem k rázu podvečerní akce je mimo i těžší večerní make-up s nalepenými řasami hodnými hollywoodské star.

Fešná Alice v ostatní společnosti, jež do salonu dorazila, dosti čněla a v páru se Simonou Krainovou ještě víc. Tak stylově bizarní pár, aby jeden pohledal.

Fotogalerie
9 fotografií