Slovo sexy je patřičné, neboť všechny kreace, která v Cannes vynesla, byly mini a v drtivé většině obepínaly její super štíhlou figuru. Botičky na mega vysoké jehle byly dalším charakteristickým prvkem jejích outfitů. Jakoby Eva chtěla režisérům říci: Jsem tady pánové.

Komfort hollywoodské divy Eva zažívala (nyní je spíš vnímána jako hvězda prominentních společenských akcí) i v Martinez Hotelu, jednom z nejluxusnějších v Evropě. Leží v samém centru Cannes na pobřežní promenádě. Eva bydlela v apartmánu s terasou o rozloze 200 metrů čtverečních s výhledem na moře. Jedna noc zde přijde na 1800 euro (cca 45 000 Kč a hotelová restaurace Zlatá palma (La Palme d´Or) je držitelkou 2 michelinských hvězdiček. Předkrm stojí od 47 euro (cca 1175 Kč), hlavní jídlo od 78 (cca 1950 Kč) a zákusky 22 euro (cca 550 Kč).

Modelka Herzigová sice mezi hvězdy stříbrného plátna nepatří, i když o tomhle postu o dětství sní. Eva je topmodelkou, high celebritou, která si v pár filmech zahrála. Ale i tak se dokáže stát středem pozornosti filmového festivalu v Cannes. Zastínit kdejakou slavnou herečku. Včetně kolegyň z branže jakou např. je čtyřicetiletá star Naomi Campbell. Eva totiž Naomi v hlasování na hollywoodském serveru tmz.com porazila rozdílem třídy, kde po 24 hodinách získala 77% z celkového počtu 71 919 hlasů.

Poklady i průšvihy ze značkového kufru Evičky

Fotogalerie
7 fotografií