„Byla jsem velice potěšená, když nám Eva potvrdila účast na charitativním Gala večeru. Eva je jednou z mála českých modelek, která se řadí mezi topmodelky a její popularita ve světe neustále roste, “ prohlásila Milada Karasová, ředitelka modelingové agentury.

Slavná česká topmodelka se v Karlových Varech zúčastní i charitativního večera Fashion Gala Imperial, který proběhne v sobotu 3. července při příležitosti 20. výročí založení agentury Czechoslovak Models.

Na prestižní akci také zavítají modelky Tereza Maxová a Andrea Verešová, které zastupuje Czechoslovak Models. „Ano, Eva Herzigová bude hostem letošního MFF," potvrdila Blesk.cz PR manažerka festivalu Uljana Donáthová.

V čem přijede Eva?
Minišaty z dramatické, rafinovaně aranžované krajky. Krásné sandálky na jehle hodné exkluzivní dominy. Set křišťálových šperků je bohužel stylistický úlet a k dekorativní krajce se nehodí.
Autor: Reuters, EPA, ČTK

Slavná modelka Eva Herzigová byla také hlavní ozdobou letoštního filmového festivalu ve francozském Cannes. Když Eva v černých mini šatech  s krajkou, elegantně vstoupila na rudý koberec, mohli si fotografové umačkat palce.

Modelka ví, že ukáželi krásné dlouhé nohy, leží jí u nich celý svět. A proto Eva volila elegantní, ale velmi odvážné šaty. Krátké mini navíc dokonale zdůrazňovaly křivky jejího štíhlého těla. Odhalená ramena, hluboký dekolt a na nohou ani známka po celulitidě. Na 37 let Eva rozhodně nevypadá. Návštěvníci 45. festivalu ve Varech se tak mouhou těšit na úchvatné a sexy róby rodačky z Litvínova, kterou před dvaceti lety proslavila sexy reklama na podrsenku Wonderbra.