V centru Prahy na Václavském náměstí a v jeho těsné blízkosti provozují 8 hotelů, dalších 7 hotelů je v okolních atraktivních pražských lokalitách. V Karlových Varech disponují EA Hotels 5. hotely umístěnými přímo v centru na pěší zóně. Zde, v rámci hotelových služeb poskytují také vlastní balneo a lázeňskou péči s využitím termální vody. Další hotely se nachází v Hradci Králové, Jihlavě, Třebíči, Kutné Hoře nebo v malebných horských lokalitách jakými jsou Šumava a Železné hory. Velmi oblíbené jsou zámecké hotely v  Českém ráji, na Sychrově a v Senohrabech, které lákají nejen filmaře, ale hlavně ty, kteří touží po pohádkové svatbě.    

EA Incoming

Nedílnou součástí EuroAgentur Hotels&Travel je také jedna z nejvýznamnějších českých incomingových cestovních kanceláří a kongresové oddělení, které se více než 25 let zabývá zabezpečením kompletních služeb pro kongresy, konference a incentivní akce. Mezi poslední nejvýznačnější realizované akce patří kompletní zajištění ubytování pro Mistrovství světa MS U17 v basketbale žen 2014 a ME atletice 2015 a nyní ME v basketbale žen 2017.  

Hodovní síň - jeden z mnoha konferenčních prostorů EA Zámeckého hotelu Hrubá Skála
Autor: EuroAgentur Hotels & Travel a.s.

EA Culinary

Také nová značka EA Culinary vzrůstá. Díky úspěšnému konceptu EA Hotels se pomalu a jistě rozrůstá koncept restauračního řetězce pod značkou EA Culinary. Kromě typických hotelových restaurací EA Hotels, byla více než před rokem v Jihlavě otevřena populární restaurace Jihlavský Parlament na Terasách. Nyní se v dubnu 2017 otevřela její sesterská restaurace Sněmovna v Jakubský přímo v centru Prahy 1, v Jakubské ulici.

Jihlavský parlament na terasách - restaurace sítě EA Culinary
Autor: EuroAgentur Hotels & Travel a.s.

Nejlepších kuchaři a číšníci EA Hotels jsou součástí EA Culinary teamu, který se postará o zabezpečení profesionálního VIP cateringu. Bohaté zkušenosti a kladné reference svědčí o tom, že je EA Culinary team sázkou na jistotu pro uspořádání jakékoliv společenské akce.

EA Wellness & Spa

V EA Hotels se dá také zbavit napětí a stresu. Naprosté soukromí jejich wellness & spa zajistí pocit uvolnění, relaxaci a kvalitní procedury.    

 

Vnitřní bazén EA Hotelu Kraskov
Autor: EuroAgentur Hotels & Travel a.s.

Fotogalerie
5 fotografií