Bývalá moderátorka Televizních novin Nicol Lenertová navštívila online chat Blesku. Během hodiny a půl chatování odpovídala na otázky ze svého soukromého i profesního života. Nicol Lenertová si v současnosti užívá rodinné pohody se svým dvouletým synem Jarouškem, příležitostně vystupuje se svým pěveckým New Triem, které nedávno vydalo také novou desku. Návrat na televizní obrazovky v nejbližší době neplánuje. A bere život tak, jak přichází...


Nikol, jak se Vám líbí role maminky a pořídíte malému sestřičku? Hanny Dobré poledne všem, co rádi četují s hosty Blesku. Jsem tu a ráda odpovím na - téměř vše - co vás zajímá. Srdečně zdraví Nicol Lenertová. Role maminky se mi líbí moc. Asi nejvíc v životě. Jsem ráda, že můžu být maminkou. Musím přiznat, že obdivuji všechny maminky dvojčátek, trojčátek, atd... I jedno dítko dá pořádně někdy zabrat...:-) Takže s tou sestřičkou ještě počkáme.


Jak se vám daří? Wendy Děkuji za otázku, jsem spokojená.


Dobrý den u nás tady. Strašně by mě zajímalo, jestli Vás ještě obtěžuje ten, kvůli kterýmu jste utekla? Máte ješte kontakt na Jardu? Ahoj Divák Petr Dobrý den. Víte minulost je minulost. Já se starám hlavně o přítomnost.


Dobrý den paní Lernetová. Co říkate na programy Primy a Novy? A co na volbu prezidenta? Kde by jsme Vás mohli slyšet zpívat? Slyšela jsem, že spíváte i Duo. Je to pravda a s kým? Hezký den. Honza z Karviné Dobrý den, Honzo. Slyšet zpívat mě můžete už tuto sobotu na Jarním plese ve Slaném, kde vystupuji s Leošem Petrů. V dubnu pak s NewTriem zpíváme na rallye v Klatovech. Jinak chystám nové album. A co programy Primy a Novy? Myslím, že by to chtělo trochu oživit. Nekonečné seriály mají sice vysokou sledovanost, ale ... Volba prezidenta? Se zájmem jsem jí sledovala. Hezký den i Vám.


Dobrý den, proč si Vás Váš přítel nechce vzít ? Pepi Dobrý den, on si mne možná chce vzít. To víte chlapi! Kdo se v nich vyzná...


Zdravím Nicol. Ještě bydlíte v Liberci? Iva Zdravím, Ivo. Ne, v Liberci už nežiji pár let. Mám tam rodiče, Lídu, Soňu, Elenku .... ale můj život už je v Praze.


Proč nám Blesk vnucuje zapadlou hvězdičku? Zajímá to tu vůbec někoho? Nikol, nic proti Vám, ale asi nejsem jediná, kdo nepochopil, o co je toto pokus??? Nikola Ahoj Nikol, asi nechápete, že já se o nic nepokouším. Já jen pokračuji. Asi Vám to není příjemné, ale já Vás také od Vaší práce neodrazuji. A protože mi chodí otázky, tak bych řekla, že lidi přeci jen ještě zajímám. Tak se nezlobte. Hezký den.


Dobrý den, jaký byl hlavní důvod, proč jste odešla z NOVY? Stýkáte se s Karlem Voříškem? Miky Dobrý den, Miky. O tom proč jsem odešla, se napsalo hodně. Všechno je minulostí. Ať už se stalo, co se stalo, život jde dál. S Karlem se nevídáme.


Já si myslím, že vůbec nejste zapadlá hvězdička, jen žijete svůj život, držím Vám palečky. Ivana Děkuji Vám, že jste mě Ivanko pochopila. Žiju svůj život dál. Hodně štěstí i Vám. Nicol


Plánujete druhé mimčo a kdy? Mějte se krásně a nashle. Štěpánka Mojí kamarádce Ladě se zrovna včera narodilo druhé dítě - holčička Julinka! Mně jeden malý a jeden velký raubíř zatím stačí, Štěpánko.


Dobrý den, netrpělivě čekáme na zodpovězení těch zásadních třech otázek, které jsou u Vaší fotky. Jistě by to zajímalo všechny, co tu chatují. Můžete je nám pravdivě zodpovědět? Anebo Vám je máme položit? Děkuji, těšíme se všichni. PS. Tak tedy raději zopakujeme dvě otázky - 1. Proč jste narychlo utekla z Novy? 2. Budete někde moderovat TV, máte nabídky nebo by jste je chtěla dostat? Díky Jirka a Hana Dobrý den, bez vykrucování, co nejstručněji. Utekla jsem, protože už jsem nemohla dál. Všechno šlo do háje a hlavně to odnášelo moje zdraví. Co je důležitější - zdraví nebo kariéra? U mne vyhrálo zdraví. Bohužel, jsem tenkrát udělala chybu v tom, že jsem utekla. Utíkat se nemá. Nabídku na moderování v TV nemám. Hezký den.


Dobrý den, byla jste mi ve zprávách na Nově moc sympatická, neplánujete návrat? Petra Dobrý den, Petro. Návrat? Vrátit se nedá. Dá se jít dál. Dnes už je úplně jiná doba než byla před 9 lety. Budoucnost vidím v internetu. Já nikdy neplánuji, ale ani nevím, co mě ještě čeká.


Dobrý den Nicol, nechcete uvádět mojí lesbo-show jako moderátorka. Budu mít své vlastní vysílání Thanks Peter Szmirgowsky Ne, děkuji. Hodně štěstí.


Dobrý den,Nicol. Já si často myslím, že ukazujete strojeně zuby, aby je bylo vidět. To dělala moje maminka také na všech fotkách, vždy afektovala tak trochu jako Vy a já jsem ji za to neměl rád. Ale možná se mýlím, víte moje maminka mi hodně připomíná Vás. Člověk se totiž s hodně otevřenou pusou skoro nikdy nesměje - jen do kamery. Tak se na mně nezlobte. Karel -Stromovka Dobrý den, Karle. Nezlobím se. Možná už za ta leta mám svůj úsměv 1,2,3... takovou "deformaci" má asi každý v "oboru". Já se dlouho za ukázané zuby styděla. Pak mi ale řekli "ukaž zuby, máš hezký úsměv..."


Dobrý den, je pravda to, co se říká o vedení zpráv na Nově (resp. říkalo o tehdejším šéfovi, pod kterým jste pracovala)? Děkuji a přeji moc krásný den Sweety Sweet Dobrý den. A co se říkalo?


Výborný pravopis: A protože my chodí otázky, tak bych řekla, že lidi přeci jen ještě zajímám 'Anonym' Jé, děkuji. Hrůza, musím si koupit brýle. A protože MNĚ, MIII!!!! Děkuji mnohokrát za opravu.


Co nového chystáte s Robertem N. a myslíte, že byste mohli bodovat třeba ve Slavíku? Julča S NewTriem jsme v roce 2007 byli nominováni jako objev roku. Máme novou píseň "Po hlavě skoč jen tak" a uvidíme, co bude dál. Z filmu "Šimon a Matouš jedou na riviéru" mám s Leošem Petrů píseň "Světem táhnem dál". Aranžmá - Eduard Parma ml., text - český napsal Antonín "Tony" Chodora. Také v písni stepujeme. Vyšla nám u Karla Vágnera.


Nikol, kdy chcete nastoupit na plný úvazek do práce? Co malý Jaroušek, už chodí na nočník? Děkuji za odpověď. Moni Dobrý den, Moni. Moderování, zpívání a také práce pro modelingovou agenturu mi umožnuje být si svým vlastním pánem. Jaroušek, kterému se na nočník moc nechce, je pro mě na prvním místě a tak to může být zatím i dál.


Paní Lenertová, jste moc sympatická, jen nechápu proč jste šla do sotěže Vyvolení? To nebylo to pravé ořechové. Petra Dobrý den, Petro. Já nebyla ve Vyvolených a ani bych do této reality show nešla. Já byla ve vůbec první zkušební soutěži Milionový pár. Tenkrát divák ještě nebyl připraven na tento druh zábavy. Byla to pro mě inspirace.


Jak se máš? Anet Ahoj Anet. Díky, mám se fajn!


Dobrý den, škoda že už nemoderujete televizní noviny. Neplánujete, že byste je zase moderovala?Děkuji. Míša Michaela Dobrý den Michaelo. Zatím nic takového neplánuji. Musím přiznat, že vždy jsem raději moderovala Sportovní noviny. V nich jsem mohla točit i své reportáže. Nicol


Tak musím konstantovat z těch odpovědí, že paní Nicol je odvážnější, než jsem si myslel ale také tak trochu (dost) naivní. Což ji zase dělá sympatickou. Takže pod čarou - je OK. Hodně štěstí. Iwar Víte, být naivní se mi líbí.... Je lepší vidět svět jinak než takový, jaký je.


Dobrý den, zajímalo by mě, jak pečujete o svou postavu a jakou kosmetiku používáte. Proč jste nezustala v zahraničí, je tu líp? Děkuji, hezký den. Janet Dobrý den, Janet. Moc se mi stýská hlavně po Vancouveru. Je to nádherné město a přála bych Vám ho vidět. Ráda bych tam vzala mého syna. S malým Jarouškem mám dost běhání a na cvičení už nemám ani chuť.


Paní Nicol, co říkáte na p. Zunu na Primě? Líbí se Vám jeho moderování, jako bylo na Nově? Jana Dobrý den, Jano. Pavel a Mirka jsou profíci. Myslím, že pan Zuna je tu na TV zpravodajství jeden z nejlepších. Problém je, že opravdu dnes je jiná doba - než když se rozjížděla Nova. Diváci mají rádi své staré zaběhlé.


Je Váš přítel bohatý? Zuzka Zuzko, nikdy mě nezajímalo, kolik kdo má. Každému přeju to, co si zaslouží. Můj přítel je pro mě dar a je to otec mého syna. Vážím si ho.


Zdravím Nikol. Jste mi moc sympatická, hodně jsem o Vás četla a myslím, že jste Hvězdička s velkým H. Držím palce. Halyna Děkuji Halyno za čas, který jste mi věnovala. Opatrujte se.


Ahojik Nikol! Mívate s manželem občas Itálii,jak řešíte spory? Janca Ahoj Jančo. S Járou jsme oba ohnivá znamení, a tak máme někdy každý svou hlavu.


Pošlete mi fotku s podpisem? Potis Proč ne.


Vypadáte moc dobře. Jste šťastná? Pepa Děkuji Pepo. Když nic nechybí po zdravotní stránce, není nač si stěžovat. Děkuji všem, co mi dnes věnovali svůj čas a děkuji Blesku. Přeji mnoho úspěchů a zdravíčka. Srdečně - Nicol L.