Herec Jiří Mádl neplní slib, že kvůli taneční soutěži Bailando nebude zanedbávat studium na vysoké škole. "Dostal takový strach z konkurence, že místo ve škole tráví poslední týden 12 hodin denně na tréninku," prozradil Blesku zdroj ze zákulisí soutěže. "Začali jsme téměř o dva týdny později, protože jsem byl v Londýně, pak přišlo podezření na mononukleózu a minulý víkend střevní viróza, " říká Mádl, který se vyčerpává natolik, že to jeho oslabený organismus nemusí vydržet.


Bailando roztančilo diváky... Jeden pár ale skončí! První noc splněných přání s názvem Bailando má za sebou osm tanečních párů! Včera si televizní divák mohl vychutnat tance jive a waltz a pořádnou dávku emocí. Soutěžní páry totiž veřejně prohlásily, že se pokusí ze všech sil dostát slibu, který daly svým blízkým... A skutečně! Všichni účastníci soutěže dali do tance celé srdce. I tak ale nad dvěma páry od včerejšího večera visí postupový otazník. Porota jim totiž nadělila nejmenší známky. Do příští soboty tak rozhodnou televizní diváci svými hlasy, komu z páru Zdeněk Fiala a Jana Paulová (pár č. 1) a Ladislava Dolhá a Jiří Mádl (pár č. 2) se definitivně sen pomoci druhému rozplyne.
Hlasujte pro svůj pár: SMS: PAR 1 na tel.: 906 06 09 SMS: PAR 2 na tel.: 906 06 09 telefonovat pro pár č. 1 na: 906 340 901 telefonovat pro pár č. 2 na: 906 340 902