„Já pravidelně chodím na jógu. Dělám to ještě od doby, než to začalo být v módě. A strašně ráda lyžuju, takže jsem hned využila příležitost a vyzkoušela si vodní lyže a musím přiznat, že mi to šlo. Nespadla jsem ani jednou. Sice jsem neriskovala a najezdila jenom po jedné noze, ale podle mě se nemám za co stydět,“ svěřila se sympatická Lucie.

To Eva zachází do větších extrémů. „Narodila jsem se na horách, takže jsem vášnivá horalka. Spím ráda pod širákem a chodím po vysokých horách. Dokonce ráda provozuju kaňoning. Můj rekord je skok do laguny z deseti metrů,“ přiznala se Eva, která se svou dlouholetou kamarádkou už vystopovala na jednom pódiu s Karlem Gottem, Michalem Davidem nebo finskou hudební skupinou Apocalyptica. A nyní dva roky po své účasti v talentové show Česko Slovensko má Talent se rozhodly, že vydají další album.

Fotogalerie
15 fotografií

„Máme v plánu letos vydat album. Ještě sháníme nějakou DJskou hvězdu, která s námi bude na desce spolupracovat. Nyní se ale převážně přepravujeme na festival Noc filmové hudby, kde budeme vystupovat s Danielem Bártou & Illustratospherou, Petrem Kolářem, Bárou Basikovou, Jaroslavem Uhlířem, Patricií, Danielou Šinkorovou a Pavlínou Senič. Jedná se o nový projekt, který nabízí dvě hodiny největších filmových hitů s živým orchestrem v podání předních českých umělců v nádherném prostředí českých a moravských zámeckých parků a zahrad s kvalitním ozvučením a osvětlením scény. Myslíme si, že to bude pro návštěvníky neopakovatelný zážitek,“ dodala Lucie.