Poprvé od svého vítězství veřejně vystoupí v jednom pražském klubu. Atai nabídne divákům nové taneční vystoupení, které nebylo v televizi ani nikde jinde. Tanečník už si byl vyzkoušet i pódium a nacvičit své taneční číslo na páteční večer. Společnost a podporu mu dělal jeho kamarád Milan.

I když Atai talentovou soutěž vyhrál díky oslnivému tanci, nehodlá se tomu věnovat do budoucnosti. Spíše to bere jako svého koníčka a příjemný přivýdělek. Za pár let sebe vidí jako podnikatele. K rozjetí svého podnikání mu mají pomoci i peníze, které díky soutěži vyhrál. Ty mu však zatím nebyly ještě vyplaceny.

"Kontaktují mě lidi z celé Evropy. Je o mě zájem i v rámci vystoupení u nás. Ty dva miliony chci investovat do nějakého projektu. Potřebuji ty peníze už teď. Něco dám i mámě a chudým, ale zatím nemám nic. Neustále to prodlužují a slíbili, že mi ty peníze dají za měsíc. Měl jsem je dostat už dávno, tak stále čekám," nechal se slyšet Atai Omurzakov.

Blesk.cz zjišťoval i momentální situaci na FTV Prima. Na otázku, kdy Ataiovi Omurzakovi vyplatí výhru, se nám dostala tato odpověď. "S vítězem druhé série show Česko Slovensko má talent Ataiem Omurzakovem momentálně dohadujeme detaily předání jeho výhry, jak finanční, tak vystoupení v Las Vegas," sdělil koordinátor projektu ČSMT Václav Mazánek. Peněz z výhry se Atai zřejmě jen tak nedočká...

Fotogalerie
7 fotografií