Herečka je skvělou komičkou už od narození. Ani na minutu neváhala, udělat si ze sebe pořádnou legraci. Navlékla se do těsného kostýmu kovbojky, ze které jí lezlo velké bříško. To však ale nevadilo, naopak to dodávalo klipu ten správný říz. Tomicová si postupně za kalhotky cpe vzácné country videokazety místo peněz, které dostává od chlapíka, co si jí objednal k sobě domů.

Pro Tomicovou to byla vůbec první role v hudebním klipu. Velkou odvahu jí dodal jistě i fakt, že si v klipu zahrála se svým manželem Ondřejem Malým, který dostal Zlatého lva za roli Antonína ve filmu Pouta (2009). Ten si v klipu zahrál šoféra, který svou drahou přiveze na "místo činu". Tam jí pak nechává na pospas domácím zvrhlíkům, kteří si jí objednávají k sobě do bytu. Ne však kvůli sexu, ale divokému tanci z ještě divočejšího západu.

Zákazníka a punkáče v jedné osobě si v klipu zahrál Ondřej Novotný. Jenže, když se na konci tanečku snaží Tomicovou uplatit videokazetou skupiny Vagyny Dy Praga, urazí se a práskne dveřmi. "S Ondrou jsme si řekli, že do toho půjdeme. Líbil se nám nápad a přišlo nám to vtipné, tak jsme nabídku od skupiny přijali," netají se Pavla Tomicová. Stejně bláznivou partičku Vagyny Dy Praga můžete vidět na letních festivalech a po klubové scéně, ale třeba se jejich angažmá rozroste i o větší scény.