Schwarzenegger oplodnil dvě ženy ve stejnou dobu. S pomocnicí v domácnosti Mildred Baenou měl slavný herec nechráněný sex během dne v jeho domě. Vyšlo najevo, že tato žena otěhotněla v době, kdy hercova dlouholetá manželka Maria Shiver (55) čekala Christophera (13) – nejmladší z jejich čtyř dětí. Nově zveřejněná aféra přitom stála za rozhodnutím manželky po dlouhých 25 letech, kdy sdíleli ložnici, podat žádost o rozvod.

Někdejší první dáma Kalifornie teď prožívá chvíle zoufalství, v ulicích chodí neupravená a svatební prsten sundala dávno z ruky. O to víc se ozývá svědomí herce. „Omlouvám se Marii, mým dětem a mojí rodině. Je mi to neskutečně líto. Neexistuje žádná omluva, za to, co jsem způsobil, nesu plnou odpovědnost. Zasloužím si vztek a zklamání,“ řekl a dodal, že prosí, aby média nechala jeho blízké v klidu.

Fotogalerie
10 fotografií

O pozornost se teď uchází objekt svalovcových radovánek, které se odehrály před 14 lety. Dlouhodobá pomocnice v domácnosti rodiny hollywoodské hvězdy o sobě tvrdí, že je šťastnou matkou a že jako nezadaná hledá vážný vztah. Mildred Baena se přitom s Marií Shiver pravidelně potkávala. Dlouholetá manželka herce si přitom celou dobu myslela, že dítě, které spolu s pomocnicí v domácnosti do rodinného domu občas chodilo, pochází z Mildretina předchozího manželství.

Ukázalo se, že popsaná aféra u světoznámého muže není jedinou a rozšiřují se informace o tom, že je králem dalších příležitostných sexuálních úletů.

V roce 1975, když už mu bylo 28 let, spal herec s tehdy 16 letou dětskou hvězdou Gigi Goyette, která populární mužskou tvář pak dalších 14 let neviděla. Někdejší dětská herečka se s mladou sexuální zkušeností prý nikterak netajila a jakmile hercův zálet skončil, překvapila tvrzením, že podobný zážitek mělo údajně dalších 13 žen. Arnold Schwarzeneger má kromě nemanželského syna, jehož jméno dosud není známo, oficiálně další čtyři děti –  Katherinu (21), Christinu (19), Patricka 17 a Christophera (13).