Barbara s Arnoldem randila v letech 1969 až 1976, v době, když se jako herec teprve dostával na výsluní Hollywoodu. Do té doby bodoval jen jako kulturista. Byla jeho první velkou láskou, ale pak se oženil s Marií, neteří J. F. Kennedyho. Teď jeho manželství zkrachovalo. Co na to říká Barbara?

„To mě nepřekvapilo. Arnoldovo ego je moc velké. Maria pro něj znamenala jen někoho, kdo podporuje jeho zájmy. Maria je opravdu silná osobnost, ale ustát tohle je nemožné,“ řekla v Barbara německému Bildu. Chování Arnolda odpovídá i jedna z jeho přezdívek - chobotnice. Měl totiž ruce všude... Svého času podváděl i Barbaru.

Maria ho miluje i po tom všem

„Když někdo vede život jako Arnold, u nějž byly jiné ženy než jeho vlastní samozřejmostí, jistě s tím tak rychle nepřestane,“ myslí si Barbara. „Vím jistě, že s rozchodem nemám nic společného. Figurovalo tam mnoho žen,“ potvrdila její slova Gigi Goyette (52), která se s Arnoldem scházela v letech 1989 až 1992. A asi není daleko od pravdy. Během manželství s Marií se spekulovalo o třinácti aférách s cizími ženami!

„Na usmíření bych nevsadila ani cent!“ prohlašuje Barbara. Není v tom trochu žárlivost a závist? Maria totiž na twitter o manželovi píše jen samé hezké zprávy a zdá se, že ho stále velmi miluje a je jen otázka času, než se rozhoupe a k manželovi se vrátí.

Fotogalerie
8 fotografií