Byli jste na koncertu Lady Gaga? Jak se vám show líbila? Napiště nám svůj názor do diskuze pod článkem.

Online přenos končí, děkujeme za pozornost a přejeme příjemný zbytek svátečního večera.

22:41 - A je po všem. Praha a s ní i Česko prožilo a přežilo premiéru zpěvačky Lady Gaga snad bez úhony. Jak na ni bude vzpomínat zpěvačka, těžko říct. Po většinu show chladné publikum jí asi velkou radost neudělalo. Lidi zřejmě přišli jen tak na čumendu v duchu úsloví - přišel, viděl, odešel.

22:34 - Ještě jeden přídavek - Bad Romance...

22:16 - Lady Gaga dává nejznámější pecky. Pocker Face a následuje Paparazzi. Fanoušci při nich úplně šílí a skandují a křičí jako jeden člověk. Show se chýlí ke konci.

Nechybělo málo a Lady Gaga při koncertu v Budapešti vykoukla bradavka
Autor: Reuters

21:52 - Kostým jeptišky v plastu Gaga vyměnila za kožené spodní prádlo. Když v něm poskakovala na koncertu v Budapešti, nechybělo málo a stal se jí podobný trapas jako v neděli Martě Jandové. Gaga svůj výstřih, který se nemůže tomu Martinu vyrovnat, uhlídala. Ale bylo to tak tak...

21:46 - Gaga si vystřihla song, při kterém se sama doprovodila na piáno. V jednu chvíli vyskočila na klavír a hrála podpatky.

21:21 - Show dostála kontroverzní pověsti zpěvačky. Když Gaga v projekci trhala kusy syrového masa, náctileté dívenky v publiku si hnusem zakrývaly oči.

21:18 - Fanoušci předali Lady Gaga namalovaný plakát. Zpěvačka jim děkuje..

Jeptiška v plastových šatech
Autor: ČTK
21:09 - Lady Gaga se zlobí. "Tancujte, vy motherf*ckers! Vy si to vůbec neužíváte. Jestli nebudete víc tancovat, nakopu vám vaše zadky! Musíte víc křičet" Rozčiluje se anglicky Gaga. Publikum je spíš vlažnější. Se zpěvačkou si to užívá jen kotel vepředu.

21:06 - Vystoupení se odvíjí jako příběh na pozadí nočního New Yorku. Všichni vyrážejí na Ples příšer.

Na koncert Lady Gaga vyrazil první dáma Lívia Klausová s vnoučaty
Autor: David Malík
21:00 - V publiku je mnoho slavných osobností, které o koncert této divošky rozhodně nechtěly přijít. Velkým překvapením je přítomnost první dámy Livie Klausové! Zatímco její muž se účastnil mše a Mozartova koncertu ve Svatovítské katedrále při příležitosti státního svátku, jeho paní vyrazila i s vnoučaty na Lady Gagu.

20:58 - Opět se zatahuje opona. Na projekci běží video, v němž Lady Gaga oděná do bílých šatů plive krev, kterou po sobě rozmazává. Mezitím se na pódiu vymění staré auto za jednu soupravu metra. Gaga vyměnila další kostým..

20:45 - Lady Gaga má na sobě fialové body s leopardím vzorem a vysoké kozačky. Na začátku pozdravila Prahu. Do češtiny se ale nepustila. "Praho, přivítej ples příšer!" Křikla do publika.

20:42 - Opona spadla! Show začíná! Objevuje se celá tančící Lady Gaga. Doprovází ji velká skupina extravagantně oblečených tanečníků.

20:39 - Rozjela se první písnička. Lady Gaga tančí za oponou. Je vidět pouze její obrovský stín.

20:37 - Setmělo se, arénou zní intro! Fanoušci šílí. Na plátně jede odpočítávání začátku. Promítají se obrázky Lady Gaga.

20:35 - Netrpělivý dav si žádá svoji královnu. Fanoušci Pískají a křičí. Celou dobu hraje Michael Jackson

20:29 - „Když jsem poprvé spatřil Lady Gaga, zjistil jsem, že její chování je normálnější, než chování každé druhé ženy, kterou znám. Má moji úctu, nikdo by ji tak, jak přijela nepoznal. Takové slečně se říká v pravém smyslu dáma,“ řekl Blesk.cz Zdeněk Zahradník z V. I. P. Service, který zajišťuje zpěvačce bezpečnost po celou dobu pobyty v Česku.

20:28 – Show by měla vypuknout o deváté. Nechme se překvapit, jestli tento čas Lady Gaga dodrží, nebo nechá fanoušky v napnutém očekávání.

20:15 – Plocha i ochozy haly se postupně zaplňují tisíci fanoušky. Hraje jim k tomu předkapela, newyorská partička Semi Precious Weapons.

20:10 - Na koncert se vypravili snad úplně všichni - rodiny s dětmi, mladé i starší páry, skupinky chlapců i děvčat...

Koncert je beznadějně vyprodán už několik týdnů. Před vysočanskou O2 Arenou nedočkavci postávali už od odpoledne. Dalo se sehnat ještě pár lístků, které tu a tam nabízeli před halou ti, kteří si koncert rozmysleli. A nebo si chtěli přivydělat. Cena nedostatkové vstupenky s blížícím se koncertem závratně stoupala.

Když se začalo konečně pouštět do arény, zbylo po čekajícím davu hotové smetiště. Stovky fanynek se na koncert svého idolu patřičně vyšperkovaly. Domácí pokusy o šílené modely Lady Gaga byly k neuvěření. Doufejme, že šlo z jejich strany o nadsázku a chtěly tím učinit za dost názvu zpěvaččina evropského turné Ples příšer.

Fotogalerie
21 fotografií