Dnes v noci to vypukne! Začátek velkolepého finále Miss Universe je už otázkou jen několika hodin. Jednoznačně musí blondýnka zopakovat to, co jí už jednou vyšlo. To znamená ukázat prsa, zadek a říct slovenskou angličtinou něco podobného jako: "Ahoj, mé jméno je Miss Slovenská republika".

Triky na porotu

Sexy blondýnka Amenová předvedla svá prsa již na tiskové konferenci konané čtyři dny před finále Miss Universe Slovenské republiky. Tam si totiž Anna oblékla minišaty, pod které si zapomněla obléct spodní prádlo a každý mohl obdivovat její krásně tvarované, prý silikonové poprsí. A první trapas byl na světě. Něco podobného by mohla předvést i během první finálové disciplíny.

Pokud by v porotě seděli chlapi, kteří mají raději zadečky než prsa, je třeba potěšit i jejich oči. Měla by to udělat podobně "nenápadně" jako při korunovaci během domácí missky. Tehdy se její šaty jakože zachytily o šerpu a vykouklo jí celé sexy pozadí.

Velmi důležitý je poslední krok k cestě za korunkou. Pokud poslechne rady Čas.sk, je více než pravděpodobné, že se dostane až do finálového kola, ve kterém se dělají rozhovory v angličtině. A tady by se nemělo zapomínat na mecenáše show a miliardáře Donalda Trumpa, který by neměl v porotě letos chybět. Jeho slabostí jsou totiž Evropanky s podivným akcentem - viz exmanželka Ivana Trump. A když bude ještě i vtipná a opět řekne tu historickou větu: "Mé jméno je Miss Slovenská republika," vítězství je doma.

zdroj: Čas.sk