Hvězda reality show Tori & Dean: Domove, sladký Hollywoode, kde září po boku své manželky, má propíchnutou plíci. Naboural na své motorce při dovádění s kamarády. Podle lékařů by se měl plně uzdravit a neměl by mít žádné vážnější následky, ale podle Tori trpí velkými bolestmi. "Vzal to jako znamení, že jeho rodina je pro něj moc důležitá, než aby riskoval svůj život," řekla serveru People.com.

Tori je v šoku

"Dozvěděla jsem se to od jeho kamaráda. Nechtěl mě vystrašit, a tak mi řekl, že je na tom celkem dobře a že mu jen dělali rentgen. Nejprve jsem byla hodně vyděšená. A taky naštvaná. Rozzlobilo mě, že se mu to stalo jen proto, že dělal na motorce hlouposti," dodala hvězda seriálu z devadesátých let Beverly Hills 90210.

Fotogalerie
2 fotografie

"Ale když jsem přišla do nemocnice a viděla ho, jak tam chudák leží, a doktoři mi řekli, že mu zkolabovala plíce, dostavil se teprve ten největší strach. Bála jsem se, že o něj přijdu."

Dostane už rozum?

Tento rok je to už druhá Deanova nehoda. I za tu první vděčí nebezpečnému koníčku. Na jaře si vykloubil rameno. V seriálu Tori & Dean: Domove, sladký Hollywoode herečka manžela uprosila, aby přestal jezdit alespoň závodně. Dean se tedy vzdal profesionálního jezdění, ale jako koníčka se s nebezpečnou láskou rozloučit nedokázal.

Podle Tori chce Dean nechat jezdění na motorce úplně: "Když jsem ho poprvé uviděla, jen mi něžně řekl: 'Omlouvám se.' Držela jsem jeho ruku a plakala. On řekl: 'Už to nikdy neudělám. Ty a děti jste pro mě to nejdůležitější.'" Hollywoodští herci spolu mají dvě děti - Liama (3) a Stellu (2).

(zdroj: Dailymail.co.uk)