Bartošová se rozhodla, že dostojí svým slibům, dokonce i přes varování lékařů. „Můj pan doktor mi to sice nedoporučil, ale já jsem se rozhodla, že vystoupím,“ prohlásila Iveta, kterou by tentokrát její nezodpovědnost mohla přijít velmi draho. Nejsledovanější televize uzavřela se zpěvačkou smlouvu, v níž je zakotvena i výše pokuty v případě nesplnění všech podmínek.

„Jsme rádi, že Iveta Bartošová přijela a diváci se můžou těšit na její vystoupení,“ oddychla si koordinátorka projektu Lucie Juráčková poté, co Iveta dorazila na sobotní zkoušku.

Bartošová si pro druhé semifinálové kolo pěvecké soutěže, kde zazní nejznámější české a slovenské hity, připravila i náročné taneční vystoupení. „Budu tam účinkovat s taneční skupinou a zazpívám písničku Víš, lásko. Je to velmi oblíbená píseň a vybrala jsem si ji proto, že chci těm mladým začínajícím zpěvákům zazpívat písničku, která mě proslavila,“ vysvětlila Nedělnímu Blesku Bartošová.

A zatímco se zpěvačka těší, tak její manažer Richard Dušák trne, aby Iveta přes svůj zdravotní stav všechno zvládla. „Má velmi náročnou choreografii, a když k tomu připočtu, že ještě není úplně fit a půjde o přímý přenos, kde se zpívá živě, bude to pro ni hodně náročné,“ bál se včera Dušák.

Fotogalerie
15 fotografií