Devítidenní drama vypadá, že je téměř u konce. Poté, co rytíř Pepa Rychtář svojí Džambulku Ivetu Bartošovou zachránil ze spárů zlého draka Domenica Martucciho z jeho panství, se dějí věci, u kterých by změkl i Arnold Schwarzenegger!

Rytíř Pepa prolamuje hradby, vniká do panství a zachraňuje Ivetu. Následuje láskyplné objetí, slzy, polibky štěstí a dojaté publikum, které zmateným Čechům i přes výbornou artikulaci nerozumí ani slovo.

Ruku v ruce odcházejí od hradu zlého Martucciho a vydávají se do moře, které je díky slzám štěstí slanější než Mrtvé moře. Mávají na břeh fotografům, kteří celou ságu sledují ve dne v noci, posílají zamilované pohledy.

Happy end?

A tady máme rozuzlení celého příběhu, takový přeslazený happy end. Iveta, která má očividně ještě trochu hladinku, přiznává, s kým chce strávit zbytek života. Jako by to doteď nevěděla. Za 9 dní vyzkoušela znovu jak Macuru, tak Martucciho, v náručí ale skončila Rychtářovi.

"Já jsem teď šťastná a vracím se domů. Chci být s Pepou, on mě našel," pláče Iveta do kamery. Ve vile VyVolených by s takovým výkonem pravděpodobně zvítězila na plné čáře.

Jasný plán

Všechno, co proběhnout mělo, už proběhlo, včetně několika zmatených Italů okolo zamilovaného párečku, Pepa Rychtář má teď jasný plán. Vrátit se do Česka a Ivetě zařídit léčebnou kúru. "Udělám všechno proto, aby co nejrychleji nastoupila do léčebny, protože to je jediná šance, jak ji pomoct, aby se už podobná situace neopakovala," přísahá Rychtář. Chyběla mu už jen Bible.

Fotogalerie
15 fotografií