Do světového povědomí se dostávala už od svých čtyř let, kdy šokovala lidi svou krásou a sebevědomím na módních přehlídkách. Necelé dva roky nato se stala tváří prestižního módního magazínu Vogue. V té době obletěla svět její fotografie, na které je vidět její přirozená krása - dlouhé blonďaté vlasy, plné rty a svítivě modré pronikavé oči. Nabídky pro světoznámé módní návrháře se pak začaly jen hrnout a s nimi přišlo i ocenění "Nejkrásnější dívky světa".

Nyní, téměř o 11 let později, se této krasavici podařilo dosáhnout stejného úspěchu znovu. „Pořád tomu sama nemůžu uvěřit. Moc děkuji všem, kdo pro mě hlasovali," podělila se o radost na svém Instagramu. „Ani by mě to nikdy nenapadlo. Jsem vám všem moc vděčná. Doufám, že jste měli krásné Vánoce se svou rodinou," dodala nadšená modelka.

Předchozími držitelkami tohoto ocenění jsou například herečky Gwyneth Paltrow (46), Meg Ryan (57) nebo Nicole Kidman (51).

Většinou se stává, že krásné děti "z toho časem vyrostou" a půvabem pak oplývají podstatně méně. Thylane je ale rozhodně výjimka potvrzující pravidlo. V pouhých sedmnácti letech má za sebou kontrakty s Dolce & Gabbana nebo L'Oréal, a dokonce navrhla svou vlastní kolekci oblečení.

Fotogalerie
83 fotografií