I když byla sama nemocná a trpěla depresemi, snažila se pomáhat druhým. Zejména pak drogově závislým lidem. Ty si kolikrát zvala k sobě domu, aby nemuseli přežívat na ulici, ale místo vděku Margot Kidder zneužili.

Z jejího suterénu si udělali varnu na drogy a neštítili se ji okrást. Herečka přišla o drahocenné šperky. „Její dům byl terčem pro feťáky. Sebrali jí klenoty, stříbro a všechno, co se jim vešlo do ruky,“ řekla Daily Mail její kamarádka a aktivistka za životní prostředí Louisa Willcox.

„Margie měla opravdu špatný odhad na lidi,“ řekla s tím, že Margot byla ve městě známá svou otevřeností, což k ní přitahovalo různá individua. „Říkala mi taky, že musela schovávat léky v podprsence, aby jí je ti lidi přestali krást. Vůbec si neuvědomovala, co se děje. Nepochopila, proč se kolem jejího domu motají ve dne v noci divná auta,“ dodala Willcox.

Aniž by to tušila, feťáci už ovládli její dům. Sama herečka měla problémy s pitím a několikrát byla kvůli tomu v léčebně. Když pila, tak do němoty. Opíjela se levným růžovým vínem. Naposledy se namol opila minulý víkend, kdy si šla lehnout a zemřela ve spánku.

Fotogalerie
8 fotografií