Na pohřeb herečky známé ze seriálu Home & Away (Domov v zálivu), který se konal v pondělí v australském městě Sydney, dorazily stovky lidí. Mezi nimi byli nejen někdejší kolegové a fanoušci, kteří chtěli Jessice vzdát svůj hold, ale také její příbuzní.

Zvlášť pro ně to byly velmi těžké chvilky, jelikož sotva před pár týdny pohřbívali jiné své milované. Navíc oba smuteční obřady se konaly ve stejném kostele, a tak byla atmosféra opravdu zdrcující. Tělo Falkholt bylo uloženo do bílé rakve ozdobené rudými květy a smuteční proslov vedl její strýc Paul Ponticello.

„Krásná Jess, byla jsi vycházející hvězda a my na tebe byli pyšní,“ pronesl a musel přitom přemáhat slzy. Následně smuteční hosté na počest zesnulé vypustili do vzduchu několik bílých holubic. Posléze se konal ještě čistě soukromý obřad pro rodinu.

Vzpomínali jistě nejen na Jessicu, ale i na další příbuzné, kteří se stali oběťmi ošklivé autonehody, k níž došlo 26. prosince. Vůz rodiny Falkholtových se tehdy srazil s autem muže, který se údajně zrovna vracel z metadonové kliniky. Ten byl na místě mrtvý a stejně tak i rodiče herečky – otec Lars (†69) a matka Vivian (†60).

Jessicu i její mladší sestru Anabelle (†21) sice odvezli do nemocnice, nakonec ale obě podlehly vážným zraněním a zemřely. Anabelle jen krátce po bouračce, Jessica několik dnů bojovala o život, její život ale vyhasl šest dní poté, co byla odpojena od přístrojů.

VIDEO: Smrtelná nehoda exmilence Gabriely Dvořákové Patrika Paulise: Takhle to vypadalo na místě!

Video
Video se připravuje ...

Smrtelná nehoda milence Gabriely Dvořákové Patrika Paulise: Takhle to vypadalo na místě! aktu.cz

Fotogalerie
41 fotografií