Představitelce Black Widow z Avengers se v lednu rozpadl vztah s manželem Romainem Dauriacem (35), s nímž má dceru Rose (3). V září se pak partneři rozvedli i oficiálně a Scarlett už tak nemusí tajit svou novou lásku.

S hercem a komikem Colinem Jostem (35) byla poprvé spatřena už v květnu, ovšem tehdy se snažila vše držet pod pokličkou. To už je ale minulost a zamilovaný pár se skrývat přestal. Společně se účastnili party v New Yorku a posléze spolu i odešli.

„Scartlett a Colin spolu vypadali moc šťastní. On ji hodně ochraňoval, když odcházeli. Snažil se ji uchránit před fotografy a zároveň před deštěm,“ uvedl pro US Weekly člověk, který je během jejich dostaveníčka potkal. Podle něj se dvojice několikrát zastavila a začala se líbat. „Obtočila se kolem něj a políbila ho. Bylo to, jako by nikdo jiný na světě neexistoval,“ dodal zdroj magazínu.

Polibky Johansson a jejího milence zachytili také fotografové. Z jejich snímků je patrné, že páreček bez sebe už nevydrží ani chvilku. Jen těžko říct, jak dlouho jim zamilovanost vydrží.

VIDEO:  Oficiální trailer k filmu Ghost In The Shell, v němž Scarlett hraje

Video
Video se připravuje ...

Oficiální trailer k filmu Ghost In The Shell youtube.com_Movieclips Trailers/BPŽ

 

Fotogalerie
44 fotografií