Velkolepá přehlídka spodního prádla, která každoročně patří mezi nejvýznamnější světové módní akce, je tu. Proběhne dnes v Mercedes-Benz Areně v Šanghaji, kam se sjela celá řada krásek. Bohužel – jak přípravy, tak samotná akce se neobešly bez problémů.

O poprask se postarala čínská modelka Ming Xi, která přímo na mole uklouzla a upadla. Byl to sice pro ni obrovský trapas, snad se jí ale nestalo nic horšího. Kromě ní se ve svůdném prádélku ukázaly například něžná blondýnka Maggie Laine, brazilská kočka Alessandra Ambrosio (36), smyslná modelka a podnikatelka Karlie Kloss (25), brazilská topmodelka Adriana Lima (36) či brunetka Bella Hadid (21), jejíž půvaby blíže prozkoumal také zpěvák The Weeknd (27).

Zato Bellina sestra Gigi Hadid (22) má smůlu, a ačkoliv patřila k původně potvrzené sestavě andílků, nakonec musela zůstat doma. Čína totiž ve čtvrtek zamítla její žádost o vízum. Údajně kvůli její fotce se sušenkou ve tvaru Buddhy, která před časem vyvolala poprask na internetu a řadu lidí urazila. Topmodelka se už omluvila, ovšem to zřejmě nestačí. A tak bude muset svým kolegyním fandit z domova.

Není ale zdaleka jediná, kdo dostal stopku. Speciálním hostem měla být také zpěvačka Katy Perry (33), ovšem tu Čína zamítla kvůli její podpoře Taiwanu. Během koncertu v roce 2015 totiž vystupovala s taiwanskou vlajkou v ruce, čímž zpochybnila oficiální politiku Pekingu, podle níž toto území patří Číně.

Ohrožena byla také účast Adriany Limy, ta se ale na velkolepé show předvedla v sexy kouscích spodního prádla. Pozornost se upírá i na jihoafrického andílka Candice Swanepoel (29), pro niž se bude jednat o návrat na molo po mateřské dovolené. V roce 2016 si totiž dala menší pauzu, aby mohla porodit syna Anacu. Postavu už má ale zase výstavní, což pravidelně dokazuje i fotkami na sociálních sítích.

VIDEO: Casting na modelku Victoria's Secret připomíná talentovou show

Video
Video se připravuje ...

Casting na modelku Victoria's Secret připomíná talentovou show. Instagram @victoriassecret

Fotogalerie
162 fotografií