Na podzim roku 2016 se světem roznesla zpráva, že se budou Brad Pitt s Angelinou Jolie rozvádět. Prý to bylo kvůli tomu, že se neshodovali ve výchově. Jolie také na Pitta práskla, že hodně pije a hulí trávu, což sám herec později přiznal. A také se začal dávat dohromady v naději, že se k němu bývalá sexbomba vrátí. To se ale nestalo. A asi ani nestane.

„Věci se zhoršily,“ řekla Angelina Jolie s tím, že na sebe partneři neměli čas. Každý byl na natáčení někde jinde a děti byly převážně s Angelinou v Kambodži. „Nechtěla jsem použít tohle slovo… Věci se staly obtížnými,“ dodala.

„My se o sebe zajímáme a staráme se o naši rodinu. Oba pracujeme na stejném cíli,“ promluvila o vztahu s Pittem. „Když jsem vyrůstala, velmi jsem se bála o moji matku. Moc. Nechci, aby se moje děti strachovaly o mě. Myslím, že je velmi důležité poplakat si ve sprše, a ne před nimi. Oni musí vědět, že je vše v pořádku, i když si nejste jistí,“ pokrčila rameny s tím, že byl pro ni uplynulý rok velmi náročný. Prodělala odebrání prsu, menopauzu, začala šedivět a ještě chytla obrnu lícního nervu. „Někdy se ženy rodině věnují natolik, že se to pak projeví na jejich vlastním zdraví,“ dodala herečka, která už dávno nepřipomíná sexy dračici z Lary Croft, ale spíš vychrtlou stařenku.

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie v reklamní kampani nového parfému Youtube.com/MonGuerlain/BPŽ

Fotogalerie
45 fotografií